Perle...peste perle :))
|
05 Jun 2010, 11:21
|||
|
|||
datorita lui Ichi, miam amintit si eu o faza tare din clasa a 7a. un fost coleg a fost plecat in cantonament o saptamana si intro vineri a venit la scoala. aveam in ziua aia si sportul si la ora de dirigentie am luat treningul unui alt coleg, am bagat bucati de carton pe post de brate si picioare, un ghiozdan, un penar sub gluga si am pus manechinul intro banca in mijlocul clasei[in ziua aia aveam bancile in forma de U]
intra diriga, noi:"uitati doamna, cutare sa intors" si diriga, vazandul ca sta cu "capul" pe banca intreba"dar de ce esti suparat? ai pierdut?" si baiatul, care nu era in clasa, intra el pe usa si face "buna ziua, dna, ma scuzati ca am intarziat" nici nu va inchipuiti ce fel sa speriat diriga sau, o chestie asemanatoare, cand eram acum vreo cativa ani la tara, am facut un bebelus din haine, acasa la niste prietene, si arata foarte real si cand am mers cu el la bunica, nu sia dat seama ca e facut din haine si intreba:"dar al cui e copilul?" nu stiu cum suna pentru voi dar atunci, pentru mine si pentru Sophie a fost super funny ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|