In cautarea unui vampir [+16][complete]
|
15 Jun 2010, 13:42
|||
|
|||
Botezul Am alergat cred ca ore intregi nici macar nu stiam unde ma aflam.Maya adormise in spatele meu .Tin minte cum o priveam ore intregidormind inainte de as isi oferi viata doar pentru a-mi satisface mie nevoile.In goana nebuna am putut vedea o placuta pe care scria unde ma aflam ,insa datorita faptului ca alergam nu am putut observa ce scria pe ea.Intr-un final Mark ne-a facut semn sa ne oprim. In fata mea se inalta un han ce nu semana deloc a palat deci inseamna ca asta nu este ultima noastra oprire.M-am apropiat de Mark ,i-am pus mana pe umar si l-am intrebat: “De ce ne-am oprit aici?Vrei sa manaci ceva?” Mark ma privi si se apleca sa imi sopteasca la ureche. “Nu trebuie sa mancam ,trebuie sa devenim rude!”Mi-a spus acestea facandu-mi semn sa-l urmez.Am trezit-o pe Maya incercand sa nu o sperii.Intr-un final am intrat la acel han ce se dovedi a nu fi chiar ceea ce parea. Era o biserica mascata.O biserica ce avea banci ,insa nu avea statuii si nici nu era alba din potriva nu era o biserica catolica sau ortodoxa nici macar protestanta era un locas al satanei.M-am speriat deoarece nu il iubeam eu mult pe Dumnezeu ,dar parca nu doream sa imi vars sangele in numele celui de jos.Maya era cu adevarat ingrozita deoarece o auzeam cum plangea incet in palma ,iar Mark radia de fericire. Cei 4 vampiri au mers pana in asa zisului altar unde se afla o multime de lumanari si in certru se inalta o statuie a mortii.S-au asezat in genunchi si au inceput sa se roage.Eu si Maya priveam ingroziti multimea de persoane imbricate in negru cu capul acoperit se indreptau catre statuie oferindu-i o jertfa a sangelui lor.Trebuia sa plec.Am luat-o pe Maya de mana si i-am soptit sa fie pregatita de plecare. Cei 4 vampiri se ridicara si se indreptau catre mine.Mark imi intinse mana sa vin catre el. “Pentru a fi vampir trebuie sa fii unul de al nostru.Trebuie sa il accepti pe cel de jos ca cel ce are drept de viata si de moarte asupra ta!Esti pregatit sa devii un vampir adevarat?” Nu exista cale de mijloc aveam doar doua raspunsuri,da sau nu.Nu eram pregatit , nimeni nu era sa faca un asemenea pas ,insa trebuia sa il fac pentru a atinge perfectiune.I-am intins mana lui Mark precum un copil ce avea nevoie de protective.Mi-a spus ca am nevoie de o scurta pregatire.Trebuia sa fiu gol pentru a ma boteza intr-un fel.Mark ma conduse in fata altarului ma intinse pe jos si incepu sa rosteasca niste incantatii. “Loukas de Lunemoore acum esti pregatit sa privesti in intuneric.Imbratiseaza sufletul negru,iubeste moartea si ceea ce deriva din ea fi pregatit sa fii un condamnat al mortii.” Cei ce asistau la asa zisul botez luara lumanarile si turnara toata ceara pe mine.Am simtit cum sufletul imi era impartit in mii si mii se bucati cum totul se prabusea in fata ochilor mei.Tot ce am vazut era cum Mark isi batuse joc din nou de trupul meu. M-am trezit intr-un sicriu intr-o camera goala.M-am ridicat repede nu suportam sa stau in sicrie deoarece nu eram o persoana asa invechita.Am apris o lumanare cu un chibrit ce se afla pe masa.Am luat lumarea si am plecat in cautarea Mayei pentru ca imi era frica sa nu o fi transformat in vampir sau mai rau sa nu o fi ucis.Intr-un final ajuns intr-o incapere in care era intinsa o masa.Mark se afla in capatul ei tinand-o pe Maya de mana soptindu-i ceva la ureche. Daca pana atunci mai aveam vreo indoiala ca il uram pe Mark acum ma gandeam ca nu ma voi putea abtine si voi incerca s ail ucid asa slab cum eram. Am pasit in camera facadu-i pe cei din incapere sa ma aplaude.Mark s-a ridicat de pe scaun cu bratele deschise catre mine. “Bine ai venit frate de sange!Fi pregatit sa petreci in seara asta tot ce vezi aici, este dedicat tie!Sange cat poti bea,femei cat poti duce si insemnul de pe pieptul tau ca esti un vampir adevarat” M-am dus la Maya,am sarutat-o fortat si m-am asezat la masa, insa nu cu gandul sa petrec. Va urma Multumesc mult de incurajari sper sa va placa! ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
O viata de vampir | Katya Sokorov | 2 | 1,898 |
27 Dec 2011, 20:13 Last Post: Rosalie Vivienne Alden |
|
Intalnire cu un vampir. Vol1:Alexander Brockelhurst | Isolde du Maurier | 16 | 5,291 |
05 Nov 2011, 13:57 Last Post: Aylee L. Lovel |
|
Autopsia gândurilor unui om ... | Katharina van der Wall | 4 | 2,236 |
26 Aug 2011, 02:04 Last Post: Aylee L. Lovel |
|
Poemele unui suflet | Aylee L. Lovel | 18 | 5,774 |
01 Dec 2010, 15:12 Last Post: Layla Wong |
|
In cautarea fericirii | Matt I. River | 368 | 71,482 |
22 Jul 2010, 22:50 Last Post: Isabella River |