|
18 Jun 2010, 01:08
|
|
Ginny Malfoy
|
RP Posts: 471
Casa: Astropufi
Galeoni: 60
|
|
Matt Ichigo Carter Wrote:Deci vezi? ) Nu sunt Ginny 2 Sunt mai ceva ca ea Sper ca nu a vazut asta =))))
TE'AM PRINS stiam eu ca esti suspect..uite ce face pe la spatele meu  si pentru ca m'am ofticat ca dai commuri mai lungi ca ale mele , scot bica and i said it  si cresc testamentul la 10 acadele [stie ichi  ]
ah si fara urechi ramai oricum dupa o perioada de prietenie cu mine..   ))
oricum comentariile mele sunt mai :-L .. .. profunde >: P  )
si as comenta mai mult ca sa ii dau peste pwca lui ichi :-L dar mi'e somn=))
oricum..mi'a placut mult epilogul  am si uitat de ieri pana azi ficul=)) adica dupa ce am iesit de la calc am citit 3sferturi din the vampire diaries vol1 si azi il terminai  si ma apucai de al doilea  ) sii damon    wiii ce ma enerveaza ca actorii sunt asa urati :-L inafara de damon ofc    adica elena nu e blonda cum ar trebui iar stefan e :|:|:| batran  si cat de smecher poate arata pe coperta volumului 1.si parca avea ochi verzi. nu ma mai uit la filme / serial / ce o fi din cauza ca au ales o elena si un stefan enervant de diferiti decat in carte :-W
apropo :>..cum am ajuns sa vorbesc despre asta?=)))
abia astept continuareaa  desi:-L nu vreau sa fie cu altul:-L
de'aia e in ultimul an la liceu? ca la universitate sa plece departe de mormantul lui josh si de amintiri? acum inteleg ce ai spus undeva pe la inceputurile obscure ale acestui fic intunecat  )
btw>  < superb  da daca are leucemie de atata timp nu trebuia sa'i cada parul?:> stiu ce observatie pot face in aceste momente tensionate=)))
asa  gata  ma duc la culcare..adica nu NU POT !! am ajuns la partea in care se duc toti acasa la un prof nou si am citit in avans si peste cateva pagini apare damon ooh damoon  stefan strica peisajul :-L asa..gosh.. o sa mai fiu maniaca o vreme=)) nu va speriati asa a fost si cand am citit twilight  )) da..stiu ca voi..muritorii de foame de pe acest forum..o sa ma iubiti in continuare  stiam stiam nu mai ma coplesiti cu dovezi de afectiune  [adica incetati sa aruncati cu rosii in mine]
>  <>  <
siii
 )
|
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|