|
Sugestii de filme:-?
|
|
18 Jun 2010, 22:56
|||
|
|||
|
wow helena
prea tare si mie mi'a placut One Missed Call [ultimul de pe lista] si am mai vazut Jennifer's body, drag me to hell, primele filme saw [de fapt nu stiu pe care le'am vazut o_o au vreo legatura?] si final destination II si III parca.. am vrut sa vad Orphan dar deja mi'a zis o colega tampa :-L tot ce se intampla si nu mai e asa interesant..si the ring nu mai stiu o_o imi par cunoscute si trailerul si numele si vreau sa vad vineri13 [WUIIII ce dragut ii ala de la 0:56 ] , case39 , the strangers si a nightmare on elm street asa.. si mi'a placut Se7en , e bestial . e mai mult thriller dar e dragut ca e vorba de cele 7 pacate biblice.. si cum un criminal ii pedepseste pe vinovati prin propria lor fapta.. pacatul obezului e lacomia (gluttony), asa ca este obligat sa manance incontinuu timp de 24 ore dupa care o simpla lovitura il face sa plesneasca .. la propriu . cel mai bun avocat din oras pacatuieste prin zgarcenie (greed) , asa ca este tinut in biroul sau un weekend intreg , obligat acum sa ofere..adica sa isi taie cu un cutit bucati din corp - o livra de carne, nici mai mult, nici mai putin [voi cu ce ati incepe?:> ] si apoi urmeaza lenea, mandria, desfraul, invidia si mania.da a fost tare ) am mai vazut the exorcism of emily rose , dar nu m'a socat de'a dreptul o_o_o , camera 1408 , jeepers creepers 1 , jeepers creepers 2 [asta chiar mi'a placut] si ma enerveaza ca nu imi mai aduc aminte :-L mai erau Haloween , ultima casa pe stanga [dau link aici ca e calitatea mai buna -ps.good movie ]si house of wax a fost un film bun m'a speriat ) [again am pus de pe cinemagia dar e mai bun ca youtube'ul ]
|
|||
|
« Next Oldest | Next Newest »
|
| Possibly Related Threads… | |||||
| Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
| Maraton de filme | Shayera Holl | 14 | 5,449 |
03 Mar 2011, 19:44 Last Post: Belle Marie Snowdrop |
|
| Filme preferate | Helena Daphne Rose | 144 | 29,600 |
11 Dec 2010, 15:59 Last Post: Crysella Blythe |
|
| Top 10 Filme | Desiree Rose Goth | 23 | 6,310 |
07 Sep 2010, 19:58 Last Post: Bell Evans |
|
| Sugesti de filme de comedie? | Jack Diggory | 1 | 1,322 |
11 Aug 2010, 09:13 Last Post: Desiree Rose Goth |
|

prea tare si mie mi'a placut One Missed Call [ultimul de pe lista] si am mai vazut Jennifer's body, drag me to hell, primele filme saw [de fapt nu stiu pe care le'am vazut o_o au vreo legatura?] si final destination II si III parca.. am vrut sa vad Orphan dar deja mi'a zis o colega tampa :-L tot ce se intampla si nu mai e asa interesant..si the ring nu mai stiu o_o imi par cunoscute si trailerul si numele si vreau sa vad vineri13 [WUIIII ce dragut ii ala de la 0:56 ] , case39 , the strangers si a nightmare on elm street
mi'a placut
] si apoi urmeaza lenea, mandria, desfraul, invidia si mania.
-ps.good movie ]