Vizita nocturna
|
28 Jun 2010, 14:53
|||
|
|||
Bell- Indigo
Bellatrix- Violet "Ati auzit si voi... ?" a tresarit Samantha, intorcandu-se in mod reflex inspre directia Sectorului Interzis, scapand o petala din mana "Te referi la suieratura? Stai linistita Sammy, si ai grija de petale! mie imi semana mai degraba cu vantul printr-o fereastra..." i-a soptit Bellatrix ingandurata "De cand avem noi ferestre in biblioteca, Bella ?" a intrebat Bell sarcastica "Oh, ei bine, a inceput ea razand, nici macar tu nu ai explorat-o pe toata, nu?" "Si totusi... sunteti sigure ca nu v-a urmarit nimeni pana aici?" a incercat Sam sa impinga mai mult subiectul, dar vazand fetele colegelor... "Oh, nu mai conteaza" "In fond, ce ar putea fi? Doar nu o sa dam nas in nas cu Snape la ora asta..." a spus Justinne chicotind, sprijinindu-se fara nicio grija de cel mai apropiat raft. Intunericul si linistea ramasesera la fel de apasatoare. "Sau cu pisica lui Filch..." a completata Sam sceptica "In regula fetelor, eu si Bellatrix vom face vrajile necesare" a inceput Bell "Hã?" "Da! pentru orice eventualitate" a adaugat rapid, zambind, si Bellatrix s-a lasat convinsa. „Incepe cu Muffliato” ... "Bellyshor mama, dar tu nu ne-ai spus in ce animale sa ne transformam. Daca ma uit pe fereastra si vad un centaur? Cum ma mai carati pe scari, ha?” „Te poate transfigura Bell!... intr-un soricel, ca sa nu fii prea mare eventual?” a sugerat Samantha senina si fetele au inceput sa rada „Daca riscam sa fac asemenea vraji pe voi nu mai incercam Potiunea, nu?” raspunde Bell inca chicotind. "Aaa, uitasem... si scanand cu privirea foaia a adaugat „aici scrie: poate provoca reactii adverse" „Taman lucrul ce trebuia uitat...” a suierat Bellatrix incet si totusi foarte auzibil. „Mai scrie ca reactiile sunt reversibile” a continuat Bell netulburata "Si asta e foarte relevant" a completata Bellatrix ironica. „Si totusi ce ai, Bellatrix?” a intrebat Bell cu voce calma, scanand-o cu privirea, dar trantind zgomotos cartea de masa. „Nu stiu... nu sunt in apele mele” a adaugat nelinistita, dandu-si seama ca devenise prea dura in remarci si sprijinindu-se intr-una cand pe un picior cand pe altul. „Nici eu” s-a grabit Samantha sa adauge si toti s-au uitat la ea. „Adica, din cauza suieratului de la inceput...” „Fetelor, dar parca nimeni nu ne putea vedea si auzi.” A sugerat Justinne care pana atunci ramasese tacuta, urmarindu-si ceasul de mana cu cea mai mare dedicatie. E posibil ca grupul sa fi uitat pe moment de acel aspect, caci cateva fete au expirat mai linistite. „Sa ne grabim” spuse Bell care, desi nu parea nici ea sa observe ceva iesit din comun, cantarea vorbele prietenelor. Fiecare secunda trecuta era inregistrata de Justinne. Daca atunci cand se auzise suieratur, Samantha presara cu cea mai mare grija solzul de dragon si petalele de trandafir, numarate bucata cu bucata, acum, dupa conversatia de mai sus, se scursesera deja 15 minute. Urmatoarele 5 minute parusera zile. Chiar cand Bell terminase de strecurat cu mainile tremurande Potiunea, si pusese vanilia si zincul (caci cea mai mica greseala putea avea efecte devastatoare), Samantha intreba: "Sa inteleg ca pregatirea intreagii Potiuni dureaza circa 40 de minute?" „Intocmai. Calcule rapide?” „Da” a zis bucuroasa Soimeanca. Insa nimeni nu a comentata nimic in urma observatiei. Cu totii erau preocupati mai degraba de beneficii decat de cat timp mai trebuiau sa stea treze. Urmau inca 15 minute de asteptare. P.S: Ce ziceti ca suieratura chiar sa vina de la matza lui Filch? Ne-am putea transforma in pisici! Sau planuisei altceva cu suieratura? ![]() "And so I'll be reborn like the fire bird from ashes!" "Wit beyond meansure is man's greatest treasure!" ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
O vizita la biblioteca | Evelina R. Potter | 8 | 2,109 |
17 Jan 2011, 10:26 Last Post: Ema Snow |