In cautarea unui vampir [+16][complete]
|
06 Jul 2010, 23:38
|||
|
|||
Conflicte In noaptea aceea nu am plecat.Am stat alaturi de ea pana ce se transformase intr-un vampir extraordiar de frumos.Cand ma uitam la ea nu imi venea sa cred ca era mai frumoasa chiar de cat Amber.Am plecat sa caut un copil pentru ai face o cana cu sange caldut.Nu mi-a luat mult sa gasesc un copil avand in vedere ca mamele lor ii videau pe doi bani.Nu l-am cumparat,insa am ales variata cea mai usoara omorand-o pe asa zisa mama ce il vindea la colt de strada luand copilul.Am reusit sa iau ceva sange de la aceea fata sa il duc Bellei.A fost foarte incantata cand a sorbit din continutul cald al cestii.Dupa ce a terminat repede de baut ma strans in brate precum un copil ce isi imbratiseaza parintele.Era atat de frumoasa pana si inima mea rece se topea in fata acestui tablou.Am mai stat acolo cateva zile pana aceasta si-a revenit bine si m-am intors la Annete.Am invatat-o sa alerge,insa nu putea la aceea varsta sa fie foarte rapida asa ca o bucata buna de drum am alergat cu ea in spinare.Intr-un final am ajuns.O tineam strans de mana pentru ca mi se parea atat de fragila, desi ea nu era.Am intrati in casa,toti fiind adunati in sufragerie discutand.Am intrat cu Bella in capera acestia privindu-ma speriati. “Era si timpul sa apari nu crezi?”Imi spuse Katherine ironica. “A fost un timp cand puteai sa ma ajuti!Pot sa stiu unde dracu ai umblat!”Aceasta incepu sa rada foarte tare ceea ce ma calca pe nervi. “Te-am vazut cum te zbateai intre viata si moarte si crede-ma ca nu as fi miscat un deget sa te ajut!Daca tu nu poti sa te salvezi de la cele 13 zile cum dracu vrei sa te salvezi de Mark!”A tipat aceasta la mine foarte nervoasa. “In fine nu mai conteaza, o sa ti-o platesc eu intr-o zi!”Am strans-o pe Bella de mana zambindu-i. “Aceasta este Bella si de astazi ea va fi ca si copilul meu!Da,ati auzit bine nu ucenic sau un adept armatei mortii negre ci copilul meu!”Am accentuat cuvintele pentru a ma face pe deplin inteles. Katherine se indrepta catre mine si imi intinse un plic parca ingalbenit de timp.Era inchis cu ceara rosie si avea un blazon foarte interesant.Era o invitatie la palat. “Maine mergem la palat!Este cea mai mare reuniune a vampirilor.”Aceasta o privi pe Bella care isi lasase capul in pamant de rusine in fata atator oameni. “Nu inteleg in ce consta reuniunea asta?”Am intrebat curios. “Maine se hotaraste soarta omenirii!Antonio vrea sa preia el fraiele,sa il ucida pe presedinte si sa dezvalui lumii ca exista vampiri si ca noi ii suntem cei mai importanti in aceasta ecuatie intelegi tu!”Cat de stupid putea fi Antonio asta,nu isi dadea seama ca asa va creea un haos total.Oricum mie nu imi pasa,tot ce conta era sa ma intalnesc din nou cu Maya si sa ii ucid bastardul apoi desigur sa o termin cu Mark. “Bine si noi cum ne pregatim pentru maine?”Am intrebat nerabdator.Katherine imi zambi arantandu-mi catre camera lui Amber. “Acolo sunt robele adeptilor tai,rochia mea, fracul tau si rochia ei!”Aratand catre Amber.Am privit-o pe Bella deoarece desi avea in jur de 13 ani era cu putin mai mica decat Amber. “Nu Amber nu va purta rochie ci roba pentru ca face parte din armata rochia va fi a Bellei cea ce mi-a salvat viata cand eram pe moarte!”Amber veni la mine nervoasa si ma fixa cu privrea. “Eu nu fac parte din nici o armata sunt iubita ta si o sa merg la brat cu tine la palat!”A tipat aceasta la mine ceea ce ma enerva la culme.I-am dat o palma facandu-I obrazul sa sangereze. “In primul rand tu esti un nimic,in al doilea rand singura care vreodata ar merge la bratul meu este un vampir demn sa imi fie alaturi si aceasta este Katherine si in al treilea rand daca ma mai tutuiesti vreodata te omor!Sper ca ne-am inteles da?”Aceasta incepu sa planga pentru ca ea putea sa faca acest lucru pe langa mine. “Da, stapane Loukas!”Imi spuse aceasta cu capul in pamant. Am luat-o pe Bella cu mine in fosta casa a mea pentru ca sa se odihneasca acolo gandindu-ma oare cat voi mai traii si in special ce imi rezerva viitorul. Va urma ![]() Sper ca va placut si scuze de intarziere! ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
O viata de vampir | Katya Sokorov | 2 | 1,898 |
27 Dec 2011, 20:13 Last Post: Rosalie Vivienne Alden |
|
Intalnire cu un vampir. Vol1:Alexander Brockelhurst | Isolde du Maurier | 16 | 5,291 |
05 Nov 2011, 13:57 Last Post: Aylee L. Lovel |
|
Autopsia gândurilor unui om ... | Katharina van der Wall | 4 | 2,236 |
26 Aug 2011, 02:04 Last Post: Aylee L. Lovel |
|
Poemele unui suflet | Aylee L. Lovel | 18 | 5,768 |
01 Dec 2010, 15:12 Last Post: Layla Wong |
|
In cautarea fericirii | Matt I. River | 368 | 71,443 |
22 Jul 2010, 22:50 Last Post: Isabella River |