Vizita nocturna
|
07 Jul 2010, 22:05
|||
|
|||
-"Ei bine, inca nu am scapat de treaba cu sangele..." murmura Samantha pe tonul relativ calm in timp ce mangaia un Tom somnoros pe la urechi.
-"Yeah, sper sa terminam cu asta cat mai rapid..." a adaugat Justinne dand din umeri pe un aer infrigurat la o astfel de idee. -"Inca 5 minute nerabdatoarelor" a anuntat Bell vesela. Bellatrix isi sprijinea mana pe umarul ei in timp ce scana cu atentie filele cartii si culoarea potiunii. Era argintie, asa cum trebuia. -"Erm, Sam, vezi ca iti scapa broasca!" exclama deodata Justinne -inrerupand conversatia- cu ochii atiniti asupra amfibianului ce in ultimele minute s-a strofocat sa scape din prinsoarea mainilor tinerei Soimence. Acum reusise sa se departeze in salturi demne de admirat. -"Oh, da, multumesc" spuse aceasta, dandu-si ochii peste cap si apucand cu o manusa broasca de marime medie, viu colorata in tonuri aprinse de albastru safiriu, cu pielea lucioasa brazdata de pete intunecate. -"Brr, deci chiar ai nevoie de manusi?" -"Pai, am dat o fuga pana aproape de una din serele de la Ierbologie, care, de regula, sunt inchise studentilor" incepu Samantha chicotind "Am luat apoi o manusa si am folosit o vraja de chemare- de curand am invatat-o, nu am banuit niciodata ca imi va iesi din a 3-a incercare inafara clasei !- si ti-am adus o broasca otravitoare, rapida in apa si pe uscat. Astfel suntem sigure ca nu ajungi pe meniul niciunei creaturi" continua aceasta, amuzata de cate reguli putea sa incalce intr-o singura noapte, dar pastrand un ton oarecum serios. Bellatrix incepuse, cu un chiot de bucurie, numaratoarea inversa de la 30 pana la secunda 0. Se lasa o liniste apasatoare. Bell pregati briceagul cu ajutorul caruia aveau sa obtina sangele proaspat. Linistea intensa fu sparta numai de falfaiturile Bufnitei-Soim aduse de Samantha. Avea niste ochi superbi, rosii-aprins asemenea unor faclii. Tic. Tic. 5. Tic. 4. Tic. 3. Tic. 2. Tic. 1. Tic. 0 Vocea lui Bellatrix se stinse, si-si lasa mana cu ceasul rapid in jos, urmarind cu interes miscarile colegei Cercetase. Prima fu Bell, care isi facu o taietura superficiala la deget din care se prelinsera 3 picaturi de sange. Exemplul fu preluat de Bellatrix, iar la urma, de Samantha si Justinne. Picaturile astfel obtinute erau acum adaugate in Potiune. Substanta capata in numai cateva clipe o noanta sangerie, si incepu sa scoata un fum mov-rosiatic. Dupa acestea deveni in mod dubios transparenta. -"Ce... ciudat." sparse Samantha gheata, pe un ton tremurand si inghitind in sec de emotie. "Acum... acum o bem?" -"Da, asa ar trebui sa facem" sopti Bell si separa lichidul in pahare de proportii egale. -"Pana la fund cu potiunea!" exclamara toate 4 in cor, dar inainte de a apuca sa guste lichidul... ![]() "And so I'll be reborn like the fire bird from ashes!" "Wit beyond meansure is man's greatest treasure!" ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
O vizita la biblioteca | Evelina R. Potter | 8 | 2,125 |
17 Jan 2011, 10:26 Last Post: Ema Snow |