Bella Emily Rose
|
08 Jul 2010, 11:41
|||
|
|||
Draga jurnalule ,
[URL=http://picasion.com/][img]<span style="color:#f00">[Trebuie sa fiti <a href="/profile.forum?mode=register&/register?redirect=%2Ft2230p105-bella-emily-rose">inscris si <a href="/login.forum?/login?redirect=%2Ft2230p105-bella-emily-rose">conectat pentru a vedea acest link]</span> Ieri a fost o zi destul de obisnuita , as putea spune , in afara de faptul ca m'am intalnit cu Isabella si cu Desiree . Cand am ajuns acasa tot ce mi'am dorit a fost sa ma pun in pat si sa citesc . Cititul ma relaxeaza intotdeauna . Mai aveam putin si atipeam , daca telefonul meu nu suna in disperare . Am iesit afara , impreuna cu Alice si trebuie sa recunosc ca ne'am distrat , pana cand afara s'a lasat intunericul si a venit el , impreuna cu fratele meu . Era ciudat sa ii vad pe amandoi , desi fac asta in fiecare zi. Cele mai importante fiinte din viata mea imi zambeau senin , ca si cum nimic nu s'ar fi intamplat. Am inceput sa ne luam la bataie in joaca noastra prosteasca de copii de aproximativ trei ani , dar nu s'a sfarsit asa cum am vrut . Cum sunt foarte neatenta , am calcat stramb si am aterizat in gol , mai exact , pe capota unei masini . Noroc de el , pentru ca m'a prins in brate si mi'a amortizat caderea. Uneori chiar il urasc pentru ca e atat de perfect. Cand m'a ridicat , nu mai era nici o urma de zambet pe fata lui . Era ingrijorat si m'a intrebat de cel putin zece ori daca sunt bine . I'am raspuns afirmativ , desi simteam cum nu ma mai puteam tine pe picioare . De fapt , si acum inca ma doare . - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Avatare Bella | Kennya Allen | 12 | 4,410 |
03 Jan 2011, 00:01 Last Post: Isabelle Smith |