O surpriza placuta
|
08 Jul 2010, 18:01
|||
|
|||
Matt ii arunca o privire calda Isabellei, in timp ce Alice si Bell ramasera in urma. Cercetasa incerca sa lase in urma amintirile cu el, si sa se bucure de clipele frumoase de primavara. Era cald, iar mica adiere ce plutea in aer ii facea suvitele castanii de par sa pluteasca in jurul chipului palid.
"-Bell, sigur esti bine?" o intreba Al, privind'o atent cu ochii sai migdalati. "-Da..doar ca, mi'e dor de el.." spuse fata, si ochii i se umplura de lacrimi. "-Nu de bunic, nu? Pentru ca asta i'ai zis lui Matt" sopti astropufa, cu un mic oftat. "-Nu..e vorba de un baiat" murmura Bell, incercand sa scape de tremurul din voce. "-Vrei sa'mi povestesti, sau lasam asta pe mai tarziu?!" propuse Alice, iar cercetasa incuviinta incetisor din cap. Se luara dupa Issa si Matt, care mergeau in fata lor si ajunsera in cele din urma la Zonko. "-Eu nu intru, va astept afara" zise Bell, pe un ton senin. Issa si Al ii aruncara priviri suspicioase, dar intrara repede in magazin. Matt era mai mult decat incantat, dat fiind ca nu mai fusese niciodata acolo. Dar nu dura mult si Issa iesi afara, incarcata cu multe pachete. Al si Matt ramasesera inauntru. "-Te ajut?" intreba Bell, cu o incercare de zambet. "-Nu, ma descurc. Alice si Matt au mai ramas putin, iar eu am profitat si am iesit sa vorbim. Acum spune, si nu incerca sa ma iei cu chestii gen mi'a trecut" spuse Issa, hotarata. "-Pai..mi'e dor de el..cand ne'am despartit cand am plecat eu la Hogwarts, ne'am certat cu o zi inainte si n'am mai vorbit" murmura cercetasa, pierduta in ganduri.. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|