Aventuri in miez de noapte
|
08 Jul 2010, 22:02
|||
|
|||
Mieunatul se auzi din nou, de data aceasta mai aproape de ele.
"-Am sa o spanzur pe mata asta intr'o zi!!" murmura Bell, nervoasa. "-Hai sa mergem mai incolo, abia am scapat de Snape si obsesia lui" sopti cercetasa. Dar Filch aparu de dupa un colt, cu ochii rotindu'i'se periculos in orbite. "-Mos afurisit!" murmura Helena, intrand pe un alt coridor scufundat in mantia intunecata a noptii. "-Unde suntem?!" intreba Bell, mirata. Privi peretii de stanca ce i se infatisara sub privirile speriate, si o stranse pe Helena de mana. "-Habar nu am. Dar macar am scapat de Filch si mata lui" raspunse fata, uitandu'se curioasa in jur. "-Cred ca e doar un coridor parasit..hai sa plecam de aici!" propuse ea. "-Ok, hai!" fu Helena de acord. Cu pasi marunti, adapostite de pelerina, se intoarsera la baza scarilor. Si o vazura pe Dna Norris cocotata pe balustrada. "-Ohh, fa'mi placerea" chicoti Bell. Se apropie de pisica, incercand sa nu faca prea mult zgomot, si o prinse de coada. "-Bellyshor!" o atentiona Helena. Filch aparu de dupa colt, dar Bell ii daduse deja drumul pisicii si acum alerga cu Helena inapoi in camera.. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
![]() |
O noapte interesanta | Christianne Floreine du Val | 4 | 2,219 |
19 Aug 2011, 14:14 Last Post: Christianne Floreine du Val |
O Alta Noapte Agitata. | Sharon Alyson Cleeves | 26 | 6,543 |
01 Feb 2011, 18:24 Last Post: Raizen Isildur |
|
Dorinte in miez de noapte | Bell Evans | 44 | 8,968 |