|
Pride goin' down [ Draco x Harry ]
|
|
12 Jul 2010, 18:30
|||
|
|||
|
NU POT SA CRED CA AM RATAT ASTA
uuuh chiar daca sunt fana dracoxginny si o sa il strang de gat pe harry=)) e prea tare pe bunee ador stilurile voastre combinate totul e asa..realist adica am vazut multe ficuri FOARTE prost facute..chiar daca exprimarea e buna si nu sunt d'alea cu dialog douaj' de replici si 2randuri descriere din alea cu subiecte banale pe care le vinzi cu kiluO__O uuh ce'mi plac ficurile astea yaoi:>:> VAI cat de tare eee citisem pe ascuns cateva capitole..si acum terminai de'abia ar fi pacat sa nu fie continuat 3 pun pariu ca draco se da inapoi sau vine cineva si ii surprinde sau ceva de genul:-Lneext 3 3[mai nou am inceput sa las commuri fara pic de critica=)) eh:>] |
|||
|
« Next Oldest | Next Newest »
|

chiar daca sunt fana dracoxginny si o sa il strang de gat pe harry=)) e prea tare pe bunee
adica am vazut multe ficuri FOARTE prost facute..chiar daca exprimarea e buna si nu sunt d'alea cu dialog douaj' de replici si 2randuri descriere
din alea cu subiecte banale pe care le vinzi cu kiluO__O uuh ce'mi plac ficurile astea yaoi:>:>
ar fi pacat sa nu fie continuat
3 pun pariu ca draco se da inapoi sau vine cineva si ii surprinde sau ceva de genul:-L