Aventuri in miez de noapte
|
15 Jul 2010, 11:31
|||
|
|||
Bell si Helena inghetara. Filch si Dna Norris intrara in camera, aducand o boare de racoare de pe hol.
"-Cum naiba au intrat aici?!?!" protesta Bell, in soapta. "-Nu stiu, dar daca ne gasesc e vai de noi" se planse Helena. "-Sti ce? Ar trebui sa.." dar cercetasa fu intrerupta de o senzatie de smucitura, urmata de un vartej de culoare si parfumuri. "-Ce se intampla?!?" urla Helena. Urma o bufnitura brusca, iar fetele simtira din nou pamantul sub picioare. "-Unde suntem?" sopti Bell, ridicandu'se. "-Aa..intr'un dulap?!" raspunse Helena, confuza. "-Dar nu putem fii inca la Hogwarts. Aia semana cu o disparitie.." murmura Bell, deschizand usa. "-Oh my god..nu'mi zii! Nu'mi zii!!!" striga Helena, cu chipul palid. "-Suntem la magazinul ala de pe Aleea Nocturn?" intreba Bell, speriata. "-Cred ca da" sopti Helena, incercand sa se adune. "-Pai..daca tot suntem aici, hai sa aruncam o privire" chicoti Bell. "-Nu poate fii chiar atat de rau, nu?" intreba Helena, nesigura. "-Nu cred ca e cineva pe aici la ora asta..deci suntem in siguranta" sopti Bell, aprinzandu'si bagheta. "-Daca zici tu.." mormai Helena. Incepura sa se plimbe printre rafturile prafuite, pline cu obiecte misterioase. "-Uite aici!" striga Helena din celalalt capat al incaperii. Bell alerga spre ea si ramase muta de uimire. O mana cadaverica se odihnea pe un suport, unde erau incrustate niste cuvinte intr'o limba necunoscuta. "-Eww, gretos" murmura ea. "-Oare in ce limba scrie?!" intreba Helena. "-In runa..dar hai sa mergem mai departe. Nu imi place locul asta, sincer" sopti fata, cu pulsul batandu'i dureros in urechi.. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
![]() |
O noapte interesanta | Christianne Floreine du Val | 4 | 2,218 |
19 Aug 2011, 14:14 Last Post: Christianne Floreine du Val |
O Alta Noapte Agitata. | Sharon Alyson Cleeves | 26 | 6,530 |
01 Feb 2011, 18:24 Last Post: Raizen Isildur |
|
Dorinte in miez de noapte | Bell Evans | 44 | 8,951 |