Fum in noapte
|
21 Jul 2010, 12:38
|||
|
|||
Fereastra de la camera mea era deschisa .M'am dat jos din pat , tremurand putin , atunci cand degetele mele au atins podeaua rece.
Lumina palida a lunii se reflecta pe chipul meu . Cerul era senin , iar stelele pareau sa se alinieze , una langa alta , alcatuind tot felul de forme. Nu imi era somn deloc. Mii de ganduri mi se invarteau prin minte si ma macinau. Nu stiam cum sa adorm . Tot felul de amintiri mi se derulau , precum un film . Singurul loc care ma putea calma era biblioteca. Stiam ca nu prea aveam voie sa iesim din camera de zi la ora aceea , dar nu imi pasa. Nimic nu mai conta in acel moment . Am iesit repede din camera , si am inceput sa urc in graba scarile. Mi'era putin frig , dar nici asta nu mai conta. Cand am ajuns in fata bibliotecii , usa era intredeschisa . Am zarit doua silute . Fata uneia dintre ele se crispa , la vederea mea . Mi se parea atat de cunoscuta , dar nu reusisem sa o recunosc . M'am apropiat mai mult si mi'am dat seama ca una dintre cele doua fete era de la Viperini ; Alice . Cealalta era o eleva noua . Nu stiam cum ar trebui sa le explic ce cautam acolo , dar nu am reusit decat sa spun un simplu : " - Buna.." Apoi le'am asteptat raspunsul. - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|