Bella Emily Rose
|
24 Jul 2010, 13:29
|||
|
|||
Draga jurnalule ,
[img]<span style="color:#f00">[Trebuie sa fiti <a href="/profile.forum?mode=register&/register?redirect=%2Ft2230p120-bella-emily-rose">inscris si <a href="/login.forum?/login?redirect=%2Ft2230p120-bella-emily-rose">conectat pentru a vedea acest link]</span> Nu stiu ce e cu mine , dar am nevoie sa tastez non'stop . Fara pauza. Si da . Cred ca o sa plec. Nu imi vine sa cred ca renunt atat de usor . Asta nu e de bine . Deobicei sunt obisnuita sa lupt pana in ultima secunda ,dar acum stiu ca nu mai are nici un sens . Va trebui sa ma resemnez. Si in plus.. cat de rau poate fi ? Bine ..mai bine nu raspund la intrebarea asta . O sa imi iau 20 de carti cu mine , ca sa nu ma plictisesc si o sa ma uit la babaciunile care fac topless si o sa rad de ele . Dar nici asta nu e de bine . Pentru ca mi s'ar face greata . Eh..vad eu . Gata. Stiu . Ma duc sa ma inec . Si sa vina un salvamar dragut si .. eh . Mda. Nici asa nu e bine . Scriu numai tampenii si ma gandesc numai la tampenii . Good . Ce naiba am ? De abia astept sa ies afara , intr'un fel. Stiu ca va fi o zi lacrimogena. Adica . Nu sunt perfecta , dar tot cartierul imi va simti lipsa . Sunt sigura de asta . In special el si fratele meu . - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Avatare Bella | Kennya Allen | 12 | 4,449 |
03 Jan 2011, 00:01 Last Post: Isabelle Smith |