|
Running in those memories...
|
|
25 Jul 2010, 11:53
|||
|
|||
|
OOC: Sigur ca nu e nicio problema
"-Helena, adevar sau provocare??" intreba Bell, ranjind. "-Provocare, dar fara Justin Bieber!!!" spuse Helena, razand. "-Lady Gaga atunci" chicoti Desiree. "-Buna idee" spuse Bellatrix, incepand sa rada. "-Hai sa o lasam pe Gaga pentru mai tarziu..Helena, te vei duce la baietii aia de langa cedrul unde stateam noi de obicei si ii vei intreba din ce casa sunt. Iar daca se nimereste sa fie de la Viperini, va trebui sa il chemi pe unul la o intalnire diseara pe domenii. Si vei spune ca esti si tu la Viperini, altfel nu cred ca accepta" spuse Bell, iar Helena ramase uimita. "-Nu pot sa o iau pe Lady Gaga in cazul asta?!" intreba ea, cu vocea grava. "-Nop, ai refuzat'o, s'a suparat" chicoti Bellatrix. Helena se ridica alene si incepu sa mearga spre grupul de elevi ce se odihneau, feriti de razele jucause ale soarelui. "-Parca merge la spanzuratoare" chicoti Desiree. Fata se opri in dreptul lor, si le atrase atentia imediat. Dupa cateva minute de conversatie, unul dintre baieti zambi si se ridica. Vorbira alte cateva minute, dupa care Helena se intoarse spre ele. "-Nu pot sa cred!" silabisi ea. "-Erau de la Astropufi?!" intreba Desiree, dezamagita. "-Nu! Erau de la Viperini, si am diseara o intalnire cu tipul ala blond plin de cosuri!" mormai Helena, iar Bell incepu sa rada. "-Gaga era mai buna, nu?" intreba ea, si toate incepura sa rada. Invartira din nou sticla, care se opri intre.. |
|||
|
« Next Oldest | Next Newest »
|