|
Harry Potter si Noul Cap-De-Mort
|
|
02 Aug 2010, 18:54
|||
|
|||
|
vreau sa spun cateva detalii stiti cum sunt la cartile HP pe spate spun cate ceva in primele 3 carti ca in celalalte 4,5,6,7 spun fraze din carte dar eu voi spune deci Romulus Black se intalneste cu Harry din nou si ii spune cum poate sa il invinga pe Lucius ii da o harta cu care poti ajunge la alta harta,dar acea harta pe care o gasesti nu este o simpla harta,este o harta de cristal iar daca spui numele unui om il depisteaza unde,dar nu numai asta,arata ce face este un fel de Harta Strengarilor a lumii dar mai are ceva important,daca ii zici hartii ca vrei sa il vezi pe...sa zicem Ginny timp de 5 secunde iti arata locatia iar apoi o arata pe ea intr-o imagine ce face si auzi tot ce zice sau ce aude
Edit: scuze am uitat ceva aaa... a da deci am un alt sfarsit amuzant pentru hp 8 deci se uita Ginny si cu Harry la lac si dintr-o data zice Ginny: -Harry am o intrebare...vrei sa mergem in parc? -DA! dar prea tarziu ca pana ajung in parc vine 2012 cu apocalipsa si ii omoara pe toti If you are sad,come on at me,i can to help you,with my hand i can destory all your enemies.You can't be forggoten in the dark,you cant killed by a shark,you cant be like DarkMark!
|
|||
|
« Next Oldest | Next Newest »
|