|
Nimic mai mult decat putina liniste..
|
|
09 Aug 2010, 17:52
|||
|
|||
|
-O sa spun...Adevar, zise Alice ganditoare.
-De ce? se planse Rose. O sa te tin eu minte. Adevar vrei? Bine, e adevarat ca ai fost iubita lui Adam Bennet? zise ea ca sa se razbune, declansand un hohot de ras. Pana si astropufa radea. -Poftim? Eu, cu tocilarul ala de la Ochi-de-soim? Nu, si nici nu se va intampla vreodata! -Daca spui tu, zise Rose sarcastica. Mai departe! Rain... -Hey, nu e corect, am zis adevarul! -Bine, te credem, spuse Rain acum e randul meu. Rose, aleg Provocare. -Ce bine! Mergi pana la tablou si spune ceva incat sa te faci de ras. -Trebuie? -Nu trebuia sa alegi provocare, o avertiza Bell. -Bine, ma duc. Rain se ridica, merse pana in dreptul tabloului, isi lua inima in dinti si zise: Domnule, vreau sa va marturisesc ceva. -Va ascult, stimata domnita! -Ei bine, hai s'o fac si pe asta: Te iubesc! -Iti sunt extrem de recunoscator, preafrumoasa domnisoara, dar inima mea e luata de preaiubita mea, cea care m'a eliberat, si cu buzele ei calde, le'a dezghetat pe ale mele. -June, se pare ca te'ai procopsit cu un petitor, zise Rain. Oricum, eu mi'am facut treaba, multumita Rose? Urmatorul! -Ei bine, June, tu ce alegi? -Provocare, dar sa nu ma pui sa'l sarut din nou ca nu accept! o avertiza June pe Rose. -Bine atunci, te provoc...n'am inspiratie chiar acum...te provoc sa ne spui cea mai mare dorinta a ta. -Sincer...acum mi'as dori ca podeaua asta sa fie mai calda. Cuvintele rostite de cercetasa incalzira imediat suprafata rece a podelei, fapt ce se datora Camerei Necesitatii. -Si se pare ca, ce'ti doresti, devine realitate, rase Bell. -Exact, nunima mea. Deci, tu ce alegi? Adevar sau provocare? OOC:Tu te'ai intors si n'ai dat niciun semn de viata un mesaj, un telefon, un buzz pe mess nimic? gata, stricam prietenia glumesc :-j ![]() |
|||
|
« Next Oldest | Next Newest »
|
| Possibly Related Threads… | |||||
| Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
| Mai mult sau mai putin singura | Alexandra Victoria Cooper | 2 | 1,822 |
11 Aug 2011, 21:01 Last Post: Alexandra Victoria Cooper |
|

![[Image: 2igkmd1.png]](http://i50.tinypic.com/2igkmd1.png)