Dust and Whispers...
|
09 Aug 2010, 17:59
|||
|
|||
OOC~Sper ca nu va suparati ca am continuat eu
Noapte..liniste..intuneric.. Prea liniste, pana mea! mormai Bell, dandu'se jos din pat. Insfaca bagheta de pe noptiera, lua o roba din cufar si iesi din dormitorul cercetaselor. Pasii ii rasunara zgomotos in linistea ca de mormant a noptii. In camera de zi era pustiu. Doar ultimii carbuni ai focului isi dadeau sufletul, aruncand palpairi slabe. Urme mici alunecau fantomatic pe pereti. Iesi prin portret si in cepu sa alerge pe coridor. Curentul de aer ce o invaluia o inviora. Undeva, in linistea castelului, se auzi un urlet. Varcolaci?! se gandi ea, mirata. Neahh, poate cineva se distreaza chicoti in sinea ei. Urma zgomotul vocilor si ajunse intr'o clasa de Farmece. Il vazu pe Nick tipand de mama focului intr'o banca si uitandu'se dupa fantome. Cine l'a speriat pe asta, primeste o acadea de la mine rase cercetasa. Baiatul se ridica brusc din banca si incepu sa alerge spre iesirea din clasa. Bell se feri, ascunzandu'se dupa o statuie. In goana lui de a scapa, Nick nu o observa si continua sa alerge speriat. In clasa ramasa goala, se auzeau soapte. Un fasait slab, dupa care aparura trei siluete lungi, putin neclare. Dar totusi Bell isi vazu colegele de la cercetasi, insotite de o fata noua?! "-Helena?! Sophie?!" intreba Bell, zambind. "-Hey, chef de aventuri nocturne, nu?" chicoti Sophie. "-Cam asa..vreau sa va felicit pentru farsa cu Nick..saracul nu va mai dormi nopti in sir" spuse fata, razand. "-Dap, pampalaul ala ar face bine sa nu mai asculte serenate" spuse fata cea noua. "-Apropo..eu sunt Bell Evans" se prezenta cercetasa. "-Ce formala esti" chicoti fata. "Eu sunt Yvonne, de la Viperini" continua ea. "-Ei bine, incantata de cunostinta" murmura Bell, vioaie. "Pot sa va insotesc??" intreba ea. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Whispers in the dark | Effy K. Dietrich | 12 | 3,131 |
18 Jan 2012, 00:00 Last Post: Effy K. Dietrich |
|
Hear the whispers in the dark.. | Megan Mcbride | 28 | 8,304 |
21 Feb 2011, 18:03 Last Post: Raizen Isildur |