Nimic mai mult decat putina liniste..
|
12 Aug 2010, 10:36
|||
|
|||
-Ok...te provoc sa...spui ca il iubesti pe Justin Bieebr si urasti coreeni!
-Refuz, zise Rose senina. -Nu e voie, protesta Rain. Noi nu am refuzat la provocarile tale. -Bine, aveti dreptate. -Oh, asta trebuie filmat, spuse Stefan razand. -Da, ce ghinion ca nu functioneaza camerele video in castel, spuse Rose ironica. -Lasa ocolisurile, tu spune ce ti'a zis Bell sa spui, insista Alice. -Bine, bine! Rose trase aer adanc in piept si spuse tare si raspicat: Il iubesc pe Justin Beiber! -Si... -Bine, bine, si urasc coreenii, fericita? -Foarte, zise Bell. E cea mai fericita zi din viata mea. -Degeaba, nu o sa te creada nimeni! Nu poti sa dovedesti ca am spus ca...ce tocmai am spus. -Ah nu? Esti sigura? -Da! -Ei bine, spuse Alice, cred ca ar trebui sa te gandesti la un mic castron be piatra, al carui nume incepe cu P si se termina cu Ensiv. Oricine poate revedea totul iar, si iar, si iar. -Si ar trebui sa luam si taxa, zise Bell! -Exact asta vroiam sa spun si eu, rase Alice entuziasmata. Sora mea clarvazatoare. -Da, exact, radeti pe seama mea, spuse Rose indignata. -Nunim, calmeaza'te, stii foarte bine ca doar glumeam cu Alice. -In plus, unde am gasi noi un pensiv, ca sa ne comercializam amintirile? argumenta Astropufa. -Deci, spuse June, ca sa schimbe subiectul, ce facem in continuare? Eu sincer m'am plictisit de jocul asta. ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Mai mult sau mai putin singura | Alexandra Victoria Cooper | 2 | 1,685 |
11 Aug 2011, 21:01 Last Post: Alexandra Victoria Cooper |