Petrecere Aniversara
|
16 Aug 2010, 12:27
|||
|
|||
-Heyy, spuse Alice cand o vazu pe Bell aparand cu mancare si bauturile pregatite. Iti plac decoratiunile?
-Sunt incredibile, Al! Ai facut o treaba foarte buna! -Dapp, am avut putin ajutor, zise ea rotind din bagheta. Pe malul lacului era aranjata o masa rotunda imensa, incat sa incapa toti prietenii Helenei, iar in jurul mesei cosulete cu trandafiri albi inmiresmau aerul proaspat, si briza ce venea dinspre lac. -Ce crezi ca mai e de facut? intreba astropufa. -Pai, sa chemam invitatii, evident! Si sa avem grija sa fie totul o surpriza pentru Helena. -Eu cred ca o sa aranjez masa, spuse Al, ridicandu'si bagheta si incepand sa puna farfurii si tacamuri de'alungul mesei. -Te ajut si eu, ca sa terminam mai repede, zise Bell, care la randul ei isi scoase bagheta si aranja paharele, in care turna suc de dovleac. Dupa cateva minute, totul era pregatit. Fetele intrara in castel si chemasera toti prietenii fetelor, din toate casele, iar cand toata lumea era adunata langa lac, Bell merse in cautarea sarbatoritei. ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
Petrecere Aniversara - by Bell Evans - 16 Aug 2010, 12:26
Re: Petrecere Aniversara - by Alice Morris - 16 Aug 2010, 12:27
Re: Petrecere Aniversara - by Bell Evans - 16 Aug 2010, 12:28
Re: Petrecere Aniversara - by Helena Daphne Rose - 16 Aug 2010, 14:05
Re: Petrecere Aniversara - by Katya Sokorov - 16 Aug 2010, 14:23
|