O intamplare
|
20 Aug 2010, 15:04
|||
|
|||
OOC: Sper ca nu va deranjeaza sa intervin si eu...
Cei doi plecara in directia vrajitorului in mantia alba, care era destul de usor de observat. Deodata, vrejitorul se intoarse si se uita in directia lui DNG si Shery. Isi dadu jos gluga, descoperindu-si fata. Era o vrajitoare, nu un vrajitor! Ii privi ciudat, apoi se indrepta spre cei doi, care tremurau de emotie si de teama! "Poate ar trebui sa plecam" ii sopti DNG lui Shery. "In niciun caz! Doar nu suntem lasi!" ii raspunse curajoasa Shery. Intre timp, vrajitoarea ciudata deja ajunsese la cei doi. In mod ciudat, isi ridica mana si spuse voioasa: "Buna! Numele meu este Lily! Sper ca nu v-am speriat... Dar cand merg pe Aleea Nocturn, nu trebuie sa arat a eleva... Oricum, Neville a fost dragut cu mine si a avut curajul sa faca cunostinta cu mine!" "Aa... deci tu nu esti o vrajitoare rea ce incerca sa il omoare pe Neville?" Atunci Shery il calca pe picior, iar Lily izbucni in ras. "Nicidecum! Oricum, de ceva timp incerc sa descopar persoane de acest fel, asa ca trebuie sa ma introduc pe aici... Vreti sa ma ajutati?" "Desigur!" zise Shery. Ca raspuns, aceasta fu lovita pe la spate de un fulger. Cazu jos, zvarcolindu-se de durere. Se pare ca cineva folosise un blestem de neiertat asupra sa, mai exact Crucio! ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
O intamplare - by Welow DNG - 06 Dec 2009, 21:56
Re: O intamplare - by Shayera Holl - 07 Dec 2009, 21:03
Re: O intamplare - by Welow DNG - 07 Dec 2009, 21:12
Re: O intamplare - by Shayera Holl - 08 Dec 2009, 13:58
Re: O intamplare - by Welow DNG - 08 Dec 2009, 15:38
Re: O intamplare - by Lily Potter - 20 Aug 2010, 15:04
|