In vizita la Jaqueline!
|
13 Sep 2010, 16:47
|||
|
|||
- Jaqe, in sfarsit, nu stiu pe nimeni mai intarziat ca tine, am zis eu cand am vazut-o pe gazda noastra.
- Scuze, Katty, mi-a raspuns fata cu un zambet larg pe buze. - Hai, mergem? A intrebat Rose la fel de nerabdatoare ca si mine. Cred ca chiestia asta o mostenisem amandoua de la mama. Era unul dintre multele lucruri care le aveam in comun. -Ok,ok, deeci ce vreti sa vedeti? Adica, eu v-as duce in Paris, e un oras foarte frumos, dar e plin de incuiati. - Hmmmm...mereu am vrut sa vad Turnul Effel, a zis incantata sora mea - Si eu vreau sa imi cumpar o rochie...am auzit ca sunt frumoase in Paris. -Ok, deci sa mergem la scoala sa va lasati si voi bagajele. Am vorbit cu directorul. E aranjat! Vom sta toate 3 in aceeasi camera. - Daaa!! Am auzit-o strigand pe Rose. Cand am ajuns in viitoarea noastra camera pentru urmatoarele 3 saptamani, eu si Rose am ramas masca, era o camera imensa, in care erau 3 paturi, 3 mese de machiaj, 3 dulapuri nu foarte mari, adica nu erau nici mici, dar nici nu incapeau toate cele 5 valize care le luasem cu mine. Camera era de asemenea si foarte frumos decorata, peretii erau rosii, decorati cu putin auriu. - Deci... cred ca sunteti obosite de la drum, nu? Daca vreti sa va culcati, nu ma supar, a zis Jaque zambind. - Glumesti? Sa dorm e ultimul lucru care vreau sa il fac. am zis eu speriata ca Rosy sa nu o ia in serios pe prietena noastra P.S: Si acum am trecut si eu in anul 2 ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|