Bella Emily Rose
|
17 Sep 2010, 18:43
|||
|
|||
Draga jurnalule ,
[URL=http://picasion.com/][img]<span style="color:#f00">[Trebuie sa fiti <a href="/profile.forum?mode=register&/register?redirect=%2Ft2230p165-bella-emily-rose">inscris si <a href="/login.forum?/login?redirect=%2Ft2230p165-bella-emily-rose">conectat pentru a vedea acest link]</span> Au trecut abia trei zile . si parca totusi a fost o eternitate . Nu stiu cum o sa fie in continuare . E atat de greu sa uit totul . Am crezut ca poate din prima zi voi reusi sa trec peste , si intr'un fel am reusit . Dar cu cat timpul trece mai repede , cu atat ii simt lipsa mai mult , iar golul din piept se mareste . Simt pur si simplu cum nu mai ramane nimic uman in mine . Am senzatia ca totul se prabuseste in jurul meu . Mi'e frica sa nu devin o stana de piatra . As vrea sa schimb asta cumva . sa fac ca totul sa fie bine , dar nu depinde doar de mine . E atat de aiurea . Nu stiu pentru ce naiba mai trebuie sa traiesc . Viata asta e pur si simplu ... de cacat . Tot ce e frumos , dureaza mult prea putin . Apoi tot ce ramane sunt amintirile , care dor . - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Avatare Bella | Kennya Allen | 12 | 4,394 |
03 Jan 2011, 00:01 Last Post: Isabelle Smith |