Prin Rusia cu nebunii :-x
|
21 Sep 2010, 21:26
|||
|
|||
Am oftat incet, apoi m-am ridicat de pe pat.
"Acum ce s-a mai intamplat?" le intreb eu pe fete, in timp ce Rose mai scotea cate un "Au" slab. Dar nu a fost greu sa imi dau seama ca Rose suferise "o bataie serioasa" cu zapada. M-am apropiat usor de victima. - Ashlyn, da-mi voie sa o tratez eu. Am citit cate ceva in carti, asa ca stiu cate ceva. Fata a incuviintat si m-am apropiat usor de Rose. - Am sa pun mana pe spatele tau si ridici mana stanga daca te doare, ok? Fata incuviinta si am inceput s ao masez usor pe spate. Fata ridica usor mana si atunci am stiut. - Ai cateva vanatai si un os rupt. Mai, mai unde duce bataia cu bulgari! Am dezaprobat usor. Am cotrobait putin printr-o gentuta si intr-un final am gasit ce cautam. O sticluta verzuie cu un continut lichid in interior. - Uite, bea asta, i-am intins o lingurita unde se afla potiunea. Rosalie baga lingurita in gura, care se omogeniza rapid cu saliva astfel incat inlocui apa. -Uuu, e amar! se planse ea. - O fi asa, dar este eficient ca sa repare osul si vanataile. Si ca spatele sa iti revina complet, iti trebuie un masaj, spun eu in timp ce ma dadeam cu crema. Stai linistita, e masaj relaxant, deci nu te va durea...prea tare. Dar ca sa-ti revii 100% trebuie sa faci eforturi, nu? o intreb in timp ce incepeam masajul. Va rog nu scrieti replicile personajului meu
|
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|