Cunoscandu-mi sora.
|
22 Sep 2010, 15:56
|||
|
|||
Bineinteles, prostanaca aia era din noi prin preajma. Tocmai cand aveam nevoie macar de un moment singura, fara sa fiu asaltata de ''fane''. Zbura catre noi, impiedicandu-se, si alergand ca o nebuna, si ca o oarba, incat am crezut ca daca se v-a impiedica prea tare, si va pica, isi va sparge toti dintii. Am zambit satisfacuta la acest gand, apoi m-am oprit pe loc, cand era cam la un metru de mine, stand in fata lui Ashlyn.
''Ceee vrei?'',am spus, oftand. ''Ash.. aa, Ashlyn, eaa'',a spus, tragandu-si aer in piept. ''Ea este sor'mea.'',a raspuns, Ashlyn, sec, dintr-o suflare. Crystal era total confuza, ma privea disperata cand pe mine, cand pe Ashlyn. Si eu , si sora mea, aveam niste expresii indescifrabile, incredibil de ciudate. Crystal inca respira greu, cu transpiratia curgandu-i pe frunte. ''Si .., si esti deacord cu asta, Ash ?'', intreba Cryss, tusind. ''Nu stiu..;;,a raspuns privind catre mine.''Conteaza sa-mi cunosc familia. Apoi .., voi vedea ce se mai intampla'' ''Nuuu, nuuuuu!!'', a inceput cercetasa sa urle disperata, impingandu-se in mine, ca sa ajunga la Ashlyn''Nu te duu.. Sunt o familie de mosntrii, demoni. Ei au invatat-o sa faca asa ceva, Ashlyn. Promitem ca nu vei devenii ca ei, promite-mi!!'',urla fata. Nu aveam de gand sa arunc o varaja asupra ei, desigur. Vroiam doar sa plec de-acolo, si sa ajung acasa. Am imbratisat-o pe Ashlyn, impingand-o pe Crystal la o parte, apoi am Disparut, si am Aparut in Resedinta Salverin, urmarind expresiile mirate ale lui Ashlyn. Katerina Ann. Petrova ![]() ~ Ashlyn Meester ~ ![]() ![]() ![]() Dee ..., vreau sa rulez usor, sa visez, sa fumez ... --Ti me pravis da mechtaya, ti me pravis da se chuvstvat dite -- |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
Cunoscandu-mi sora. - by Ashlyn Meester - 20 Sep 2010, 20:12
Re: Cunoscandu-mi sora. - by Katerina A. Petrova - 20 Sep 2010, 20:35
Re: Cunoscandu-mi sora. - by Ashlyn Meester - 21 Sep 2010, 17:08
Re: Cunoscandu-mi sora. - by Katerina A. Petrova - 21 Sep 2010, 17:23
Re: Cunoscandu-mi sora. - by Scarlett Soul - 21 Sep 2010, 22:04
Re: Cunoscandu-mi sora. - by Ashlyn Meester - 22 Sep 2010, 05:52
Re: Cunoscandu-mi sora. - by Katerina A. Petrova - 22 Sep 2010, 15:56
Re: Cunoscandu-mi sora. - by Ashlyn Meester - 22 Sep 2010, 20:02