Lectia I
|
22 Sep 2010, 20:42
|||
|
|||
-Pai nu stiu exact cum sa ma exprim,dar sunt foarte uimita si fericita ca ai observat ceva.Sunt sigura ca vei fi o eleva pe cinste,iar colegele tale la fe...Aveti un viitor inainte,un viitor de care va trebui sa profitati la maxim!...
Sunt sigura ca veti fi niste vrajitoare extraordinare,iar tu ,mi se pare ca te pricepi la ,,Previziuni,,... Sa vedem si cum iti vei face tema! Eu spun ca aceasta previziunea cu un om necunoscut pe o matura de acest fel sugereaza faptul ca vei cunoaste pe cineva,pe cineva de care nu ai mai auzit pana acum ,dar cineva care va deveni important pentru tine si familia ta! Sunt sigura ca iti vei da seama ce este cu aceasta previziune,iar daca pana ora viitoare nu mai afli nimic ma poti intreba din nou...! -Sper sa va descurcati la tema,m-am adresat eu fetelor,apoi am spus la revedere si am iesit din clasa.... Aceasta eleva,domnisoara Meester parea foarte interesata de lectiile mele ,iar acest lucru mi se parea minunat,deci le trezisem fetelor interesul desre ,,Previziuni despre viitor,, Acum am ramas intrigata de ceea ce a vazut noua mea eleva,desi in mare stiam cam ce se va intampla... Si ii si explicasem pe jumatate... ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
Lectia I - by Rosalie Vivienne Alden - 22 Sep 2010, 20:23
Re: ~Prima lectie!~ - by Ashlyn Meester - 22 Sep 2010, 20:26
Re: ~Prima lectie!~ - by Rosalie Vivienne Alden - 22 Sep 2010, 20:42
Re: ~Prima lectie!~ - by Rosalie Vivienne Alden - 24 Sep 2010, 17:27
Re: ~Prima lectie!~ - by Rosalie Vivienne Alden - 24 Sep 2010, 21:57
Re: ~Prima lectie!~ - by Jenny Spring - 25 Sep 2010, 12:04
Re: ~Prima lectie!~ - by Oliver C.S. Queen - 25 Sep 2010, 23:08
Re: ~Prima lectie!~ - by Rosalie Vivienne Alden - 29 Sep 2010, 15:13