Toamna tarzie
|
23 Sep 2010, 21:16
|||
|
|||
Cercetasa cobora usor privirea , incercand sa-si aduca aminte acele momente. Cum atunci s-a luminat deodata totul , iar peretele se daduse la o parte...
"-Dupa care am pasit inauntru." "-Deci ati avut pana la urma ceva gen ~escapada nocturna~ :->"zise Bell. Helena zambi si continua: "-Sa-ti spun. Deci , imediat ce am trecut de acel prag a inceput sa se auda un fel de muzicuta stranie.." "-Horror"comenta Bell cu ochi mari si curiosi. Tot ce-i mai lipsea era o punga cu popcorn. "-Si impreuna cu Ronnie de mana , am inaintat inainte nesigure. Ma tot gandeam de unde vine muzica aia , era doar o sufragerie veche si amarata!" "-Dar...aparentele pot insela , right?"murmura Bell. "-Right. Dar cum spiritul de observatie e o trasatura a familiei Rose (=)) ) , am zarit dupa o canapea de un visiniu inchis un cufar." "-O comoara?"chicoti Bell. "-Mneh , as fii vrut eu. Brusc , s-a oprit muzicuta aia. Ronnie s-a dus fix spre cufar si l-a deschis , iar eu am ramas acolo neclinitita , pe loc. Apoi s-a departat de cufar si am observat cum ii curge o lacrima pe obraz" "-Poftim? Stai ca eu numai pricep , de ce plangea?"intreba confuza Bell. "-In cufarul ala cred ca era un fel de entitate , creatura...asemanatoare Bongului. Faza e ca nu ti se arata de ce iti era frica , ci o simteai."spuse Helena. "-Ciudat...semana cumva ca si cum stateai in prezenta unui Dementor?" "-Kinda. Dar nu era nici-o creatura cu aspect de cadavru intr-o pelerina neagra pe acolo , deci.." "-Ei bine , asta m-a pus pe ganduri"spuse Bell zambind , dupa care reveni la fata serioasa , meditand usor incruntata. ![]() I see nothing in your eyes, and the more I see the less I like. I know nothing of your kind, and I won't reveal your evil mind. Is it over yet? I can't win. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|