Toamna tarzie
|
23 Sep 2010, 21:33
|||
|
|||
"-Ba da , le-a mancat , pentru ca i-am zis eu sa nu o faca.O.o"
"-Si s-a intamplat ceva?"intreba Bell. "-Nu chiar...ah , ba da. Cand ne-am intors in sat , am vrut sa cautam pe femeia de la taraba respectiva. Vrajitorii de acolo spuneau ca nu cunosc nici-o femeie cu ochi caprui si par roscat inchis , care detine o pisica alba." "-What?!"facu Bell. "-Da , si in timp ce ne ciondaneam noi ca nu mi-a dat si mie o bomboana , ne-a iesit in cale , cam pe langa ~Zonko~ , Lili. Fix Lili , pisica alba cu ochi albastri. Puteam sa recunosc urechile alea oriunde"chicoti Helena. "-Si..de aici , lucrurile ce intorsatura au luat?" "-In nici-o directie. Am ignorat pisica si baba aceea care statea ascunsa dupa colt. Vroia doar sa sperie elevi de la Hogwarts , pentru ca stie ca se apropie Halloween-ul!"zise sarcastica Helena. "-Ah , cred ca o stiu! E cumva Mathilda Bubons? Femeia aia a incercat sa-mi sperie fratele candva , cand eram cu parintii in sat." "-Hm , cred ca are nevoie de o internare la Sf. Mungo , sectiunea Psihologie Locul ei e langa Lockhart! " rase Helena. "-Nu ma mir ca vrajitorii se fac ca nu o stiu"chicoti Bell. ![]() I see nothing in your eyes, and the more I see the less I like. I know nothing of your kind, and I won't reveal your evil mind. Is it over yet? I can't win. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|