Toamna tarzie
|
24 Sep 2010, 17:08
|||
|
|||
"-Nick , colegul meu drag.."medita Helena , gandindu-se la vremurile vechi , cand glumeau si radeau cu totii in clasa.
"-Chiar , el ce mai face?"intreba Bell zambind. "-Bine..activitatea lui preferata a ramas tot invatatul"chicoti cercetasa. "-Ultima data cand l-am vazut a fost in acea noapte cand l-ai speriat si el fugea ca disperatul.."ofta Bell. "-Ah da , cand eram cu Iseult si Sophie"chicoti Helena. "-Dap , nu pot uita fazele acelea comice"zambi Bell. "-Cand erai in ani mai mici faceai escapade nocturne?Sau erai un ingeras?"intreba ranjind Helena. "-O da , si inca ce ingeras"rase Bell. "Eram mai mereu cu nunima mea si faceam adeseori pozne fara sa ne descopere profesorii" "-Ah , eu sunt un dezastru de cand m-am nascut. Matusile mele si alte cateva rude nu ma suport."zise sec Helena. Dupa un moment de liniste cele doua izbucnira in ras.. ![]() I see nothing in your eyes, and the more I see the less I like. I know nothing of your kind, and I won't reveal your evil mind. Is it over yet? I can't win. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|