|
-- Camellot --
|
|
29 Sep 2010, 07:59
(This post was last modified: 16 Sep 2011, 10:10 by Iseult Cromwell.)
|||
|
|||
|
Continuare Capitol 6 "Preaa mare stresul...cedeeeezz...o.o!!!!!!!"tipa Marcus, aruncandu-se pe jos, si zvarcolindu-se ca un peste pe uscat. "AAa..va trebui sa gasim o noua solista si pianista.. ..."murmura Alex, luand o foaie si un pix. "Idei?; ""Uuuhh, eu eu! ![]() Stiu sa o imit foarte bine pe Madonna!""U.U..Una mai buna?:-s" "De ce nu? 3.."murmura Ella, dezumflat total. "Like a virrrrrrrgiinnn, like a viii..."o.O DRRRRIIINNNNGG....! "WTF?..Azi nu dam autografe, ba!"tipa roscata, cu ochii atintiti catre usa de la intrare. "Da, ba! Incearca pe fereastra!:-w Azi zboara Gutza si Salam din Romania! Poate ii prinzi!" Baietii facura pe ei de emotie.:-> Heh. "SI-AU REVENIIIIIIIIIITTT!!!" O voce groasa se auzi de dincolo de zari...ma rog, usa. ![]() "Ingrid, sa te puna mama naibii sa nu deschizi aceasta usa afurisita, ca zbori cu tot cu matza aia zuzata de la mine din casa!" "UU...stati, fratilor, asta e tata!@_@!" Dupa care se ridica incet, ca o balerina ce ESTE, si se indrepta spre... Stai.. De fapt, lua o tigaie si o strecuratoare din bucatarie, si se pregati de razboi. "NOH, FRATILOR, CAT II VOM MAI LASA SA NI-ASUPREASCA NOUA?" "ATAAAAAAAAACCC!!!!!!" _______________________________ Hey, guys, m-am gandit sa continui ficul.:-> ![]() |
|||
|
« Next Oldest | Next Newest »
|

..."murmura Alex, luand o foaie si un pix. "Idei?;
"
3.."murmura Ella, dezumflat total. ![[Image: nf1dep.png]](http://i47.tinypic.com/nf1dep.png)