| 

Lectia II

| 

| 

29 Sep 2010, 16:28 

|||

| 
		|||
| 

-Foarte bune raspunusuri ,domnule Enchanting. In primul rand as dori sa acord 10 puncte Astropufilor datorita raspunsului.. 

Am zambit multumita..Apoi dandu-mi seama de intrebarile elevului m-am adresat lui si intregii clase pentru a le lamuri o problema : -Dragi elevi,va voi explica asemanarea si diferenta dintre empyromantie si hidromantie...In primul rand asemanarea intre cele doua este clara,amandoua sunt facute pentru a citi in viitor si amandoua prevad viitorul prin ajutorul unor anumite forte!Desi aceste doua feluri de a citi viitorul pot fi incurcate cu usurinta,empyromantia ,dupa cum am mai spus,semnifica ghicirea in foc ,iar Hidromantia,dupa cum sugereaza si numele ,se refera la ghicirea in apa! Ghicitul in foc si ghicitul in apa,desi nu par foarte diferite,sunt complet opuse..Una e sa ghicesti cu ajutorul flacarilor,iar alta e sa ghicesti cu ajutorul valurilor! Sper ca v-am lamurit,in special pe dumneavoastra..Ma uitam la Slin Enchanting..Parea foarte interesat de ,, Previziuni despre viitor,, , iar acest lucru ma facea sa ma simt mandra! ![]()  | 
		|||
| 

« Next Oldest | Next Newest »

| 

![[Image: giphy.gif]](https://media3.giphy.com/media/Cn1dqRNSIJ5n2/giphy.gif)