Pentru prima data in camera necesitatilor
|
29 Sep 2010, 18:36
|||
|
|||
Perdeaua de fum se lasase peste camera...acum era si mai greu...de gandit...inca simteam mireasma parfului ei atunci cand o imbratisasem...si totusi era atat de reala...de calda de dulce...
Am inchis ochii pentru ai revedea chipul...apoi i-am deschis usor...observand trandafirul ofilit care inca era pe podea... O flacara puternica se reaprinse in interiorul meu rabufnind ... -Stai nu pleca...ar mai fi ceva de spus... Apoi am alergat prin acel fum parca nici nu ar fi fost acolo...am cuprinso de mana si am privit-o in ochii -Eu nu...Nu-mi pasa unde vei fi in anul urmator... -Nu-mi pasa daca ,ma crezi nebun... -Doamne...Tot ce vreau e sa fiu cu tine!.... -Nu inteleg de ce faci asta...iar lacrimile imi roiau iar pe fata... -Totul pare a avea un scop acum cand te-am intalnit.... -Totul pare fara rost cand ai plecat...dar cand sunt cu tine totul e diferit...Am spus cuprinzand-o si mai puternic... -Nu stiu de ce....dar asta simt...apoi am cazut la picoarele ei ca un simplu muritor in fata unei unice zeite... -Nu creau ca asta sa fie ...cuvantul ramas bun... -Mai incearca o data...i-am spus cu lacrimi in ochii..fetei... Apoi m-am ridicat cuprinzand-o de umeri.... -Termin-o cu glumele proaste...iar apoi am sarutat-o din toata inima .... |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
camera necesitatii, prieten de nadejde | Hayley M. Alden | 2 | 1,812 |
04 Feb 2011, 14:55 Last Post: Abby Kills |
|
Cartea "Camera Necesitatii" | Annabelle Rosalie Koreea | 1 | 1,621 |
31 Dec 2010, 21:24 Last Post: Daniel Cruplud |
|
Camera Necesitatii | ButuzaVasi | 0 | 1,325 |