O zi de toamna .
|
29 Sep 2010, 18:36
|||
|
|||
Era dimineata . Lumina blanda a soarelui se revarsa in camera , trezindu'ma din somn . M'am ridicat cu greu din pat . Eram euforica , desi nu aveam nici un motiv anume . M'am tarat incet spre fereastra si am deschis geamul . O adiere blanda mi'a ciufulit usor o suvita satena de par . Era o vreme placuta , numai buna de o plimbare .
Mi'am luat repede o pereche de blugi si un tricou repede , apoi m'am incaltat in graba si am iesit din camera , trantind usa ca deobicei . Banuiesc ca exista posibilitatea sa fi trezit pe cineva , dar acum nu imi pasa . Eram pur si simplu . fericita . Am coborat in graba scarile , apoi am iesit din castel . Eram indecisa la inceput . Mi'ar fi placut sa merg langa lac . Privelistea era parca scoasa din cartile de povesti cu zane . Valuri de lumina se oglindeau pe suprafata apei . Am stat acolo cateva minute , gandindu'ma la tot felul de lucruri . Amintirile se derulau in mintea mea , precum un film . Mii de promisiuni si sperante se risipisera in vant precum frunzele moarte care se desprindeau din copaci . Visul meu se spulberase . Sirurile gandurilor mi'a fost intrerupt de pasii cuiva . Am intors din reflex capul si am zarit o silueta . Era neclara in lumina soarelui . - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|