O zi de toamna .
|
29 Sep 2010, 21:43
|||
|
|||
La fiecare pas , fosnetul frunzelor rasuna pe intreg domeniul. Era placut sa aud sunetul acela , desi ma facea sa tresar uneori .
Intregul domeniu parea un decor dintr'un basm . Frunzele ruginii pluteau in bataia blanda a vantului precum niste fluturi zglobii . Eu si Luna mergeam una langa alta , mai schimband cateva vorbe din cand in cand . Abia asteptam sa ajungem la Hagrid . Eram sigura ca o sa fie destul de amuzant , atata timp cat nu eram nevoita sa mananc fursecurile preparate de el . Pur si simplu , le detestam , dar din politete , trebuia sa mananc macar unul . Mai aveam de mers cateva minute , cand dintr'o data s'a starnit un vant naprasnic. Am simtit cum imi biciuieste fata , iar mainile mi'au inghetat instantaneu din cauza frigului . " - Luna . nu iti este putin frig ? " Mainile fetei erau exact ca ale mele . Mai avea putin si tremura. " - Daca vrei putem sa alergam . Nu mai avem chiar atat de mult " am rostit eu , privind cu atentie reactia Lunei. - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|