2. Tunera Diffusa
|
03 Oct 2010, 18:33
|||
|
|||
Era destul de ciudat...dar totusi destul de plictisitor...gandindu-ma la moduri de a omora pe cineva cu o planta...era chiar cinic...
1.Consider ca motivul principal pentru care aceasta planta ar fi folosita (cu voie sau fara) pentru a ucide un alt vrajitor este destul de evident....find o planta de padure...se gasesta destul de usor...dar acum cresterea sa este mult mai rarefiata...si este raspandita doar in mici parti ale lumi... Sustin ca planta este o metoda de a elimina un concurent sau alt vrajitor...prin calitatile sale otraviotare care sunt foarte greu de depistat...pot iar sa sustin punctul de vedere al marei Bathilda Blane...o vrajitoare de potiuni care a descoperit ca otrava creata de Tunera Diffusa paote fi elimiata rapid cu sange de dragon... ~ 2.Cat despre vanzare plantei...exista multe probleme pentru ca aceasta sa poata fi introdusa in piata magica datorita faptului ca este gasit foarte greu...este o planta rara...iar Ministerul Magiei interzice vanzarea plantelor rare pe piata magica...consider ca nu ar fi benefic sa se introduca in piata magica aceasta planta... Deci raspunsul meu este nu... Am pus punct foarte somnoros...m-am ridicat si am imanat pergamentul verde doamnei profesoare zambind ...m-am intors in banca ...iar apoi imi priveam colegi care mai de care mai concentrat...(ochii aproape ca nu mai puteau sta deschisi) O.o |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|