Slin C.Enchanting
|
06 Oct 2010, 19:08
|||
|
|||
6 Octombrie...
O zi ploioasa …cursuri destule….dar acum imi fac timp si pentru tine…pentru ati scrie pe nerasuflate ce astazi intamplate… O zi in care am invatat mult…am scris mult…si am dormit foarte putin…am iesit la o plimbare dupa ce ploaia sa oprit…si am inceput sa ma gandesc la ea… De ce vreau sa stiiu ce o face asa de frumoasa…cand o privesc mereu mereu..in aceeasi poza..o vad foarte frumoasa …inima imi e pusa mereu pe jar cand ma uit la al ei dar…seaman mereu cu o minunata craiasa imbracata cu mania ei matasoasa…privesc…in acea poza si vad puritatea sufleului ei bland…si imi zic mereu ca am sa o vad curand…ca nu conteaza ce vezi pe hartie sau intr-o poza de pe propriul dulap…dar mereu stiu ca va reflecta o imagine blanda…ce prin fata mea mereu se plimba…am invatat sac red ca visele mereu nu se schimba doar se astern intr-o alta ordine…Uneori ma simt amagit de parca-s absorbit…de frumetea ,parul e ice par desavarsite …cu ochii ce ma farmeca mereu si imi desavarseste nelinistea… Ajung sa citesc in urmele adancilor sale gropite…adevarata frumusete cea care mereu ma inghite…Dar tot din intunericul unde am ajuns….ea imi ofera mereu sperante de lumina…din suflet veite…si vorbe calde din inima ei soptite…soptite mereu in miez de noapte atunci cand vorbim despre lucrurile noastre…ma face mereu sa fiu eu …si sa nu-mi fie frica …ma face mereu sa ii supun ca o iubesc…dar nu stiu cum sa-I marturisesc…ale mele aprige sentimente … [align=center] [img]<span style="color:#f00">[Trebuie sa fiti <a href="/profile.forum?mode=register&/register?redirect=%2Ft3520-slin-cenchanting">inscris si <a href="/login.forum?/login?redirect=%2Ft3520-slin-cenchanting">conectat pentru a vedea acest link]</span> |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|