Thread Closed 
Nimic mai mult decat putina liniste..
07 Oct 2010, 18:09
Apoi se intoarse in Camera si ii gasi pe restul stand asezati pe podea in cerc si razand.
-Ce'am pierdut? intreba Astropufa.
-Cred ca ai pierdut'o pe Bell, zise Stefan privind peste umarul ei si generand rasete. Unde ai lasat'o?
-S'a dus la culcare. Se pare ca ultima patanie a obosit'o! Dupa ce a tot incercat sa adoarma toata noaptea.
-Dar ce s'a intamplat cat ati fost plecate? intreba Rose alarmata.
-Ne'am intalnit cu Snape si Bell s'a prefacut ca a lesinat asa ca am mers in aripa spitalului.
-Doar atat? intreba Rose ironica.
-Nu, pe langa asta ne'a mai fugarit si un trol si ne'am duelat cu niste viperini dar nu cred ca merita sa mentionez fleacurile astea, raspunse astropufa sarcastica. Voi ce'ati facut in lipsa mea?
-Nu prea multe, zise June. Dar mie sincer mi'e cam somn.
-Cred si eu, a fost o nopate lunga zambi Alice inca ramanand in picioare. Ce'ar fi daca am merege la culcare?
-Buna idee concluziona Stefan. Hai la culcare.
Se ridicasera toti de pe podea si iesira din Camera. Privira in stanga, dreapta, sa se asigure ca nu sunt vazuti, si apoi privira usa contopindu'se cu peretele. Alice cobori singura scarile, pe varfurile picioarelor, pentru a nu fi auzita de nimeni, intra in camera de zi a Astropufilor, in dormitorul ei, si se afunda in patul calduros si patura pufoasa. Fusese o noapte plina de peripetii.

[Image: 2igkmd1.png]
Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
Re: Nimic mai mult decat putina liniste.. - by Alice Morris - 07 Oct 2010, 18:09

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Mai mult sau mai putin singura Alexandra Victoria Cooper 2 1,672 11 Aug 2011, 21:01
Last Post: Alexandra Victoria Cooper