In birou ...
08 Oct 2010, 11:11
Deja trebuia sa ajunga in biroul ministrului doar ca uitase . Si cum sa isi aminteasca atunci cand avea atatea la care sa se gandeasca ? Cum se mai putea sa se gandeasca la vizita programata la Minister , atunci cand peste tot se invarteau vrajitori , unii dezorientati , altii speriati si altii siguri pe ei si peste tot era acceasi intrebare : ,,Oare Harry Potter castigase?" , desi fiecare isi avea propriul raspuns ?
Si , in plus , abia incepuse Cupa Caselor la Hogwarts , iar ea era ocupata sa stranga puncte ! Dar stia ca nici una din aceste scuze nu va functiona cu cineva ca Ministrul .
Asa ca , atunci cand batu la usa si deschise incet , se astepta sa il vada pe Ministru stand in scaun , dar abia apoi il vazu pe inlocuitorul asistentului Ministrului si , ceva mai incolo statea Cho , una dintre cele mai talentate persoane din Minister . Dar si una dintre cele mai mari suportere ale lui Voldemort si una dintre cele care spuneau ca Harry Potter fusese invins .
-Unde este Ministrul ? intreba Luna dupa ce intra in camera .
-Plecat intr-o treaba importanta , spuse inlocuitorul asistentului Ministrului . Dar , daca vrei te pot ajuta si eu .
-Nu , nu vrea , raspunse Cho . Asta e treaba mea , mai nou .
Cum o fi , se gandi Luna si apoi astepta sa vada daca vreunul din ei va mai zice ceva .
Si astepta pana cand o auzi pe Cho vorbind .

[Image: 2py4a6u.jpg]

Nu faceti power-play cu personajul meu
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
In birou ... - by Cho Ravenclaw - 01 Oct 2010, 12:34
Re: In birou ... - by Luna Slytherin - 08 Oct 2010, 11:11
Re: In birou ... - by Cho Ravenclaw - 08 Oct 2010, 19:23
Re: In birou ... - by Luna Slytherin - 08 Oct 2010, 19:39
Re: In birou ... - by Cho Ravenclaw - 17 Oct 2010, 20:03
Re: In birou ... - by Luna Slytherin - 17 Oct 2010, 20:13
Re: In birou ... - by Cho Ravenclaw - 17 Oct 2010, 20:18