~Sperand sa se intoarca~
|
09 Oct 2010, 19:05
|||
|
|||
Ma simteam mult mai bine timpul ii presa dar acest lucru nu se vedea.As fi dat orice ca sa le maid au inca o ora asa ca mi-a venit o idée si mi-am spus in gand”Mi-as dori ca Jake sa mai stea inca o ora”.Speran ca dorinta sa mi se indeplineasca.Ii urmaream pe cei doi erau minunati impreuna vazandu-I pe cei doi imi aminteam de Daisuke.Imi daudesera lacrimile de fericire.Eram asa de fericita pentru ei.Aveam sclipiri in ochi de fericire.Totul era perfect.Pacat ca Jake nu mai era printer noi poate aveam si noi niste nepotei cine stie dar,fiecare isi urmeaza destinul.Uni mor alti se nasc.Asta e viata.Sigur daca as putea da timpul inapoi as face in asa fel in cat sa nu fi murit.
Minutele treceau si trecusera 20 de minute de la dorinta lui Rose acum venise momentul sa plece Jake.Rose plangea fara sa stie de dorinta pe care eu mi-o pusesem.Dupa un minut si-au dat seama.Rose a venit la mine si m-a imbratisat apoi a plecat inapoi la Jake.Eu am zambint si am continuat sa ii privesc pe cei doi.Erau asa de minunati si eu eram asa de fericita ca facusem o fapta buna. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|