^ Lectia I - Potiunea Lucky Fire ^
|
10 Oct 2010, 11:09
|||
|
|||
Ma simteam mai bine acum ca bausem acea potiune vindecatoare si ca nu aveam sa pierd puncte dar inca ma mai nelinistea ceva cum aveam sa termin potiunea in doar 50 de minute nu stiam dar m-am pus repde pe treaba dar mult mai atenta.
Dupa ce am adaugat repede cele 3 ingrediente am inceput sa astept privint cum ceilalti isi puneau in potiune cenusa de Phoenix as fi vrut si eu sa fac asta dar stiind ce se poate intampla nu am facut-o ci am avut rabdare... Dupa 20 de minute care pareau sa nu se mai termine am adaugat si ultimele ingrediente.. Eram gata sa mai fac o prostie si sa ma apuc sa strecor potiunea dar am zis ca mai bine ma mai uit o data sa vad daca nu mai era ceva de facut, si bineinteles ca mai era trebuia iar sa astept 20 de minute inainte sa strecor potiunea asa ca am inceput din nou sa astept... Dar o intrebare ma tot nelinistea eram totusi curioasa sa aflu ce se intampla daca nu aveam timp sa strecor potiunea si o puneam asa in eprubeta asa ca am ridicat mana "- Domnule profesor.. aa daca nu am timp sa strecor potiunea si o pun asa in eprubeta ce se intampla?".. am lasat mana jos asteptand raspunsul profesorului Odette Bellatrix Malfoy
![]() In Slytherin you'll make your real friends.... |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|