Toamna tarzie
|
10 Oct 2010, 18:12
|||
|
|||
"-Nu...de fapt acum nu prea mai am chef de citit."murmura cercetasa.
"-Ok.."sopti Bell prinsa de lectura cartii. Helena se ridica de la masa si merse spre raftul de carti unde fusese Nick sa duca acea carte pe care o termina (intentionat) de citit cand venisera fetele. Fata se uita in jurul sau, scoase repede cartea si merse cu pasi repezi spre masa unde statea Bell. "-Ce e?"intreba Bell tresarimd cand Helena o sperie venind ca o frtuna pe langa ea. "-Am luat cartea lui Nick. Sectiunea de carti pentru varcolaci."zise Helena. Bell se incrunta si ii lua usor cartea din mana. "-Pai oricum, doar asa ceva ar fii citit" si ii inmana cartea inapoi dupa ce o rasfoi de cateva ori. Helena se simti dezamagita si se aseza la masa, Dadu pagina peste pagina plictisita pana descoperi ca era un semn la pag. 63. Capitolul despre Varcolaci si Magia Neagra. Cercetasa privi zambind malitios titlul. Se pare ca secretele prietenului lor aveau sa fie descoperite asa usor, si asta de doar doua fete. Parerea Helenei despre Nick se schimba radical in ultimul timp, facand-o sa se gandeasca ca baiatul a ales alta cale in viata. "-Bell..am gasit ceva.." ![]() I see nothing in your eyes, and the more I see the less I like. I know nothing of your kind, and I won't reveal your evil mind. Is it over yet? I can't win. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|