Toamna tarzie
|
10 Oct 2010, 19:59
|||
|
|||
"-Sigur ca putem, nu degeaba suntem cercetase"chicoti Bell si lasa cartea pe care o citi pe raftul de unde o luase.
"-Eu ma duc sa pun inapoi cartea asta grea"murmura Helena si se duse tiptil spre sectiunea respectiva. Acolo il zari pe Nick meditand asupra unor carti, probabil pe care sa o aleaga sa citeasca. Fata, care era destul de surprinsa, lasa cartea pe prima masuta ce-i iesi in fata si merse cu pasi repezi inapoi la Bell, care o astepta. "-Ce s-a intamplat?"intreba Bell cand vazu expresia alarmata de pe chipul Helenei. "-L-am vazut pe Nick"murmura aceasta si indica cu privirea spre sectiunea de unde luase cartea. "-Ah! Si cartea unde ai lasat-o?" "-Nu mai stiu, pe o masuta cred. Eu zic asa, sa mergem la el si sa vorbim, ca niste "adevarati" prieteni ce suntem"zise Helena hotarata si cu subinteles. Bell incuviinta si lasa privirea in jos. Cercetasa se apropie de ea dupa o fractiune de secunda dupa ce isi dadu seama ce gandi prietena sa si spuse soptit: "-Nici eu nu vreau ca Nick sa treaca de partea Raului. Vom incerca sa-l oprim, ok?" "-Da..vom incerca. Acum sa mergem la el"zise Bell zambind trist si fetele plecara spre coltul din biblioteca unde Nick se documenta despre varcolaci si magie neagra. Ajunse acolo, baiatul le observa si inchise brusc cartile, uitandu-se speriat la cercetase. "-Buna Nick, ce mai faci?"intreba Helena cu o privire usor furioasa si zambind. ![]() I see nothing in your eyes, and the more I see the less I like. I know nothing of your kind, and I won't reveal your evil mind. Is it over yet? I can't win. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|