Slin C.Enchanting
|
11 Oct 2010, 21:14
|||
|
|||
11 Octombrie
Primi fulgi dupa patru ani care au inceput iar sa imi cada...peste inima mea...timp de patru ani am avut o inima rece ...indiferent de ce vroiam ...de cat incercam sa o topesc nu puteam sa fac nimic nici soarele si nici lava nu pot incalzi otrava....o otrava bine presarata peste-o inima insangerata...cum este sa vezi ca sangele rosu acum sa facut negru cu alb ...atunci am vrut sa fiu altfel ca sa pot sa ma schimb nitel...dar e greu sa o faci intr-o iarna continua atunci cand totul este ca un palat de zapada in jurul meu... Poate ca am inceput sa realizez ca este doar visul meu ...si in el sunt dumnezeu si il pot schimba cum vreau mereu...de ce a durat atat de mult ca sa invat sa cat ,sa rad...poate ca cea mai grea arma dupa cuvantul rostit in graba este propria amintire ce te curata in nestire ....te taie si te zdrobeste ca pe o floare ce paleste datorita calduri soarelui sau lipsei ploii... Aminirile ce te freamata le consider niste paraziti ce iti mananca energia ,imaginatia sau speranta pe care o ai si cu care incerci sa lupti...sa iesi la lumina ce iti ofera siguranta si speranta...curaj si stare de spirit pentru a deveni tu... Dar amintirile nu tin cont indestructibila iubire...sau de anotimpuri..stari sau cea ce gandesti...ele vin atunci cand te simtii vulnerabil...neintregit sau fugitiv de proprile tale temeri... As dori sa sa ma asez la o coliba-n munte...sa cos,sa cant,sa dansez pe orice vreme sa fiu acolo doar cu cine vreau...cu ea pe orice vreme...de-am fi impreuna zau ca nu m-as teme de nimic...de intuneric si zile fara soare...de moarte sau de orice soare...de vise si lacrimi nedorite ...de-as fi cu tine zau ca nu m-as teme de nimic pe lume... [img]<span style="color:#f00">[Trebuie sa fiti <a href="/profile.forum?mode=register&/register?redirect=%2Ft3520-slin-cenchanting">inscris si <a href="/login.forum?/login?redirect=%2Ft3520-slin-cenchanting">conectat pentru a vedea acest link]</span> [/img]
|
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|