Toamna tarzie
|
11 Oct 2010, 21:20
|||
|
|||
OOC: Stai, stai...Helenush =]] place pe altcineva
![]() Si am murit de ras cand am scris rp-ul asta "-Sa spun ce?"zise calma Helena. Bell chicotea si tot o privea cu subinteles. Se pare ca nu avea sa se lase batuta asa usor, dupa cate o cunostea pe prietena sa. "-Ca il placi"ranji Bell. "-Ok, recunosc! Il iubeeesc."rosti sec fata si privind-o senin. Cercetasa insa se prapadi de ras numai cand auzi tonul cu care o spuse Helena. Mai tarziu... Mergand pe coridoarele Hogwarts-ului carand niste carti de anatomie ( ) de-ale Incuiatilor, Bell o intreba pe Helena: "-Si acum zi-mi ce sunt celulele gliale" "-Sunt celulele de sustinere cu rol in nutr.."incepu cercetasa, dar o intrerupse Nick, care le saluta vesel pe fete: "-Heyy, ce mai faceti?" "-Uu, dar cum de esti asa...bucuros?"murmura Bell. "-Pai..am luat 30 de puncte la A.C.M.N!"zise acesta entuziasmat. "-Nick, iubitelul meu, tre' sa vorbim ceva"mormai Helena si il trase de mana pe baiatul care o privea mirat si ii ranji lui Bell. Il duse dupa colt si sopti: "-Sa stii ca esti tare norocos! Bell te place maai" "-P..p..pofftim?"striga baiatul scapand cartile pe jos si incerca sa le ia de pe jos ca un derutat ce era atunci. "-Da. Doar ca momentan crede ca eu te plac pe tine, insa e evident cine pe cine place!" "-Cine?"chitai cu vocea gatuita Nick. Helena isi roti ochii si isi dadu o palma peste frunte. "-Bell pe tine si tu pe ea."murmura ranjind cercetasa. De dupa colt aparu Bell zambind cu o colega de la Ochi-de-Soim ( una fictiva)... ![]() I see nothing in your eyes, and the more I see the less I like. I know nothing of your kind, and I won't reveal your evil mind. Is it over yet? I can't win. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|