Un drum presarat cu petice de frunze si praf de vise...
|
11 Oct 2010, 23:04
|||
|
|||
Asa precum promisesem, aveam sa vizitez pana la urma mareata padure a lui Dean. Auzisem atatea lucruri care se intamplasera acolo... Prima data Aylee, o prietena foarte buna care vietuise acolo un timp destul de indelungat, apoi mi se povestise de niste varcolaci...
Totul parea cuprins de mister si parca prins cu o fundita ce ar fi trebuit sa o deschid cat de curand posibil, dar poate imi era teama sa ma incumet singura in acea salbaticie. Vedeam cum copacii isi lasau crengile marete, ajutandu-ma sa trec peste tot prezentul meu si asternundu-mi un nou drum in fata, un drum cu petice de frunze colorate in mii de culori si praf de vise... Daaaa, praf de vise.... Incepeam sa cred ca aveam sa explorez intreaga padure de una singura, pierduta printre liane si serpi, sau poate rapita de cine stie ce creatura, dar totusi in mine o dorinta crescanda imi spunea ca totul va fi bine si ca pana la urma cineva avea sa ma gaseasca. "Dar singura am ales sa vin aici !!!", tipam eu padurii,singura care-mi raspundea oricum. Dar ceva ma facu sa tresar, era o mana rece, dar un suflet cald, cu toate ca poate nu cunosteam acea inima...
Poate nu o vazusem niciodata... Now, it's my turn
![]() ![]() ... to torture you. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|