Lectia V
|
12 Oct 2010, 09:46
|||
|
|||
Mi-am adus pergamentul in fata.
Am imbibat pana in calimara cu cerneala si am inceput sa scriu: 1.:Cititi in ceasca de cafea,iar dupa criteriile pe care vi le-am oferit mai sus,doresc sa scrieti pe pergament ce ati vazut in ceasca. Statusem aproximativ 13 minute sa incerc sa citesc in ceasca. Nimic. "Poate ca nu am nimic special.Si ca am facut o mare greseala ca m-am inscris la Hogwarts"am gandit. Uite,o pana,..un pa..Nu.E doar imaginatia mea. Nimic. Inca nimic. Dar la un moment dat , am observat cum se formase un cioc. 'Ce naiba.?!' Intelesesem mai apoi , ca aparea o bufnita.Semana cu Wandor. Bufnita-schimbari decisive in viata ta. 2.: Notati pe pergament cum ati interpretat ceea ce ati observat in ceasca. Eu una chiar nu ma asteptam la acest raspuns. Ma gandeam la prietenie,noroc.Dar in niciun caz schimbari. Oricum,sper ca aceasta previziune sa se adevereasca. 3.: Credeti in asemenea mod de a citi viitorul? Nu chiar. Cred ca zatul de cafea nu este cel mai potrivit lucru in care poti ghici viitorul.In primul rand pentru ca poti gresi , si poti face lucruri gresite,necuvenite,din cauza raspunsului. Dar totusi.Unii Incuiati si Vrajitori chiar cred in asta. Oricum,ghicitul in cafea este un mod foarte interesant.[/b] ~For you,I'm Jess. ![]() ![]() Cele mai bune produse! O mare dragoste este de neconceput fãrã o mare inteligenþã; inteligenþa este egalã cu profunzimea sufletului; iatã de ce sufletele mari ating culmile umanismului; tot ele sunt ºi mari inteligenþe. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|