|
O noua prietenie
|
|
12 Oct 2010, 11:00
|||
|
|||
|
Vantul batea usor, ciufulindu-mi un pic parul. Paseam nesigura pe frunzele demult uscate si ma gandeam. Ma gandeam la Yuuki, la prietenii mei, la tot ce imi mai ramasese. Un fior teribil ma facu sa tremur. Simteam ca este posibil sa izbucneasca un razboi. Daca aveam sa fiu un sacrificiu?
Gandul acesta ma infiora. Nu doream sa devin asa ceva. Vroiam sa traiesc, sa invat si sa stau alaturi de prietenii mei. Mergeam inainte uitandu-ma in gol. Ma si mir cum de inca nu ma impiedicasem de vreo creanga, la ce stangace sunt. O voce feminina, matura ma trezi din visare. Quote: - Hei , Aimi .Am clipit de cateva ori, caci imi simteam ochii impaienjeniti. In fata mea statea...cine o fi stand? Am stat un minut, pana mi-am dat seama: -Oh, Bella, buna. Eu deja uitasem cum arata Bella. Uitasem ca a devenit adult, ca s-a maturizat. Eu eram o boboaca de cativa ani cand ea era cum sunt eu acum. Dar cu toate acestea, privirile noastre s-au intersectat, nu de putine ori si chiar am facut schimburi de replici. Dar nimic mai mult. M-am apropiat de ea si am stat o clipa linistita. O clipa care dura o eternitate. Am admirat vantul care intra in par si-l facea sa zboare. Am inspirat aerul ala care iti da o senzatie nebuna de fericire. Care iti da senzatia ca nu esti singur. - Ti-e dor de Hogwarts? o intreb pe Bella fara sa ma uit la ea. Nu stiam ce avea sa aleaga, dar mie imi era dor. Desi stateam si locuiam la Hogwarts, in fiecare zi mi se facea dor. De toti si toate. Am ascultat raspunsul Bellei, dupa care i-am propus sa ne plimbam prin Padurea Interzisa. Va rog nu scrieti replicile personajului meu
|
|||
|
« Next Oldest | Next Newest »
|
| Messages In This Thread |
|
O noua prietenie - by Bella Emily Rose - 12 Oct 2010, 09:48
Re: O noua prietenie - by Jenny Spring - 12 Oct 2010, 11:00
Re: O noua prietenie - by Bella Emily Rose - 12 Oct 2010, 11:12
Re: O noua prietenie - by Jenny Spring - 12 Oct 2010, 11:33
Re: O noua prietenie - by Bella Emily Rose - 12 Oct 2010, 11:45