2. Tunera Diffusa
|
12 Oct 2010, 22:18
|||
|
|||
Minunandu-ma pentru cateva secunde de frumusetea florii, m-am intrebat cum poateceva atat de dragut sa fie asa periculos. Mi-am scuturat capul si am realizat ca in natura, ce este otravitor are de obicei culori vii. Am luat pana si am inceput sa scriu cu incantare:
Tunera Diffusa
Tema 1. Ganditi-va la cateva motive pentru care un vrajitor ar folosi (din nevoie sau din vointa) aceasta floare pentru a omori un alt vrajitor. Deoarece motivele apar din doua cauze, voi folosi si eu acesta clasificare. Un vrajitor poate folosi aceasta planta din nevoie. Daca o ruda sau un apropiat sunt grav raniti sau foarte bolnavi, substanta provenita din petalele florii de Tunera Diffusa poate curma chinul. Dupa parerea mea, este o metoda dificila, mai mult din punct de vedere emotional, dar uneori soarta nu ne da de ales. Alt motiv ar putea cauzat de frica sau disperarea. Vrajitorul poate folosi substanta pentru a scapa de un Devorator al Mortii, de exemplu, aflat pe urmele sale. Din cate s-a dovedit pana acum, mintea umana este foarte complexa, iar in situatii limita, gandirea ne poate duce oriunde. Un vrajitor poate folosi aceasta planta din vointa. Consider ca substanta este o metoda foarte buna de a scapa de inamici, desi presupun ca este nevoie de urme de rautate pentru aceasta. 2. Sunteti de acord cu aprobarea vanzarii acesti plante lumii intregi? Argumentati. Personal, nu sunt de acord ca vanzarea acestei plantesa fie aprobata. Lumea nu este formata doar din vrajitori buni la suflet. Ceilalti "membrii" ai acestei lumi pot procura foarte usor o "arma" cu adevarat periculoasa. In plus, multora le pot veni idei daca exista tentatie. Faptul ca planta s-ar putea gasi in magazinele vrajitorilor reprezinta o asemenea ispita. Am recitit pergamentul in timp ce se usca bine cerneala. Apoi i l-am inmanat doamnei profesoare. ![]() The darkest hour is just before the dawn.
|
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|