Poze cu noi
|
13 Oct 2010, 19:46
|||
|
|||
Mersi fetelor, dar sa stiti ca oricine imi spune asta nu pot sa cred.
Pur si simplu ceva nu ma lasa sa cred. In ultimul timp le vad pe prietenele mele mai slabe decat mine, chiar daca toti spun ca sunt la del ca si mine. Nu pot sa intelege de ce sunt asa, de ce in ultimul timp nu mai pot sa mananc. Mi se face scarba cand prievsc mancarea si imi vine sa vomit. Si in ultimul timp plang de nu stiu cate ori pe zii doar pentru a sunt grasa. Am niste momente aiurea din cauza asta, de aceea vreau sa slabesc cat mai repede. Am o prietena, care era grasa, deci chiar avea multa grasime pe ea. Si intr-o luna a slabit 30 de kg, a mancat numai fructe, stiu, i-a fost foame, dar a bagat fructe si legume in ea. Nu a mancat dulce, paine , chestii care ingrasa etc. Si acum arata foarte, foarte bine. Si mersi Kennya pentru tot, si Helena, multumesc pt sfaturi. De 1 saptamana manc multe fructe, atata cat sa nu-mi fie foame,sa ma obisnuiesc sa manc cat mai putin. Ehh, sper sa slabesc putin, si o sa incep de luna viitoare la sala. Sper sa slabesc. ![]() Nu ezitati ! De la Zonko sa cumparati ! ![]() ~Cercetasii sunt cei mai tari ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Poze cu userii | Isabella River | 11 | 4,118 |
03 Sep 2018, 21:35 Last Post: Splendora Cromwell |
|
Poze cu pets | Ginny Malfoy | 161 | 31,669 |
25 Jan 2018, 18:13 Last Post: Ginny Anne Alden |
|
Poze cu surorile/fratii nostri | Hayley M. Alden | 5 | 2,780 |