Thread Closed 
~Escapada Nocturna~
17 Oct 2010, 13:42
-Da,bineinteles,Layla!,i-am raspuns eu entuziasmata. Deci se pare ca nu sunt singura care doreste sa se plimbe pe Aleea Nocturn,unde normal nu am fi avut ce cauta. Toata lumea se uita ciudat la noi. Sigur si-au dat seama ca suntem doar niste eleve de la Hogwarts care acum nu au ce face si isi cauta probleme. La acest gand am chicotit, dar totusi daca asta si facem? Speram ca nu,eu nu imi cautam probleme,dar ma plictisisem de strazile pe care le vizitez des si aveam de gand sa aflu necunoscutul,sa ma plimb pe undeva pe unde nu am mai fost decat foarte rar. Ma uitam pe furis la tot ce ma inconjura,totul parea atat de ...negru,de lipsit de viata,lipsit de culori. Voiosia cu care eram obisnuita zilnic la Hogwarts disparuse acum ,momentan ma aflam intr-o lume plina de chestii Intunecate,care cu siguranta pot fi ascunse in orice cotlon a acestei strazi. Oricum,aveam de gand sa fac ceva...Aveam de gand sa ma plimb mult timp prin aceste locuri. Daca se va putea,voi incerca sa si descopar ceva ce mereu a fost ascuns..Fiindca orice lucru de aici poate ascunde un lucru mai de temut,mai Intunecat,mai inspaimantator. Doar gandul la acel magazin cu o reputatie mai cunoscuta de stil Intunecat ca sa zic asa ma apuca un fior pe sira spinarii.Totul era pentru mine o noua aventura,pentru mine totul semnifica ceva nou,ceva nemaintalnit.
Un om cu pelerina neagra ma prinse de bratul stang si am simtit ca ma durea,dar nu i-am dat importanta. Nu vroiam sa imi caut probleme cu partea Intunecata. Aici cautam doar ceva de facut,ceva de aflat. Setea de cunoastere a partii Intunecate ma mistuia pe dinauntru acum...Of,daca m-ar vedea Jake ce fac acum...De fapt,daca ma gandeam mai bine,cu siguranta ma vede...M-am uitat la cer si mi-am spus in gand"Te iubesc! Sa nu te superi pe mine! Promit ca nu ma bag in belele!" . Apoi i-am trimis un sarut spre cer,pentru ca stiam ca el il va prinde. O picatura care parea de ploaie cazu pe fata mea,dar de fapt era o lacrima,o lacrima care simboliza iubirea noastra mai presus de orice!

[Image: giphy.gif]
Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
Re: ~Escapada Nocturna~ - by Layla Wong - 17 Oct 2010, 12:58
Re: ~Escapada Nocturna~ - by Layla Wong - 17 Oct 2010, 13:18
Re: ~Escapada Nocturna~ - by Rosalie Vivienne Alden - 17 Oct 2010, 13:42
Re: ~Escapada Nocturna~ - by Layla Wong - 17 Oct 2010, 17:29
Re: ~Escapada Nocturna~ - by Layla Wong - 17 Oct 2010, 19:52
Re: ~Escapada Nocturna~ - by Layla Wong - 20 Oct 2010, 15:36
Re: ~Escapada Nocturna~ - by Layla Wong - 25 Oct 2010, 11:56
Re: ~Escapada Nocturna~ - by Layla Wong - 25 Oct 2010, 16:47